Ads Top

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.90 στην Μπουντεσλίγκα


Ενδιαφέρον το μενού για στοίχημα σήμερα Παρασκευή (12/05), με δράση σε εμπορικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Δυνατό προγνωστικό προκύπτει από την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Κολωνία - Χέρτα Βερολίνου, με ποντάρισμα στα γκολ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τη σημερινή πρόταση.
 
Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λεβερκούζεν προέρχεται η Κολωνία, που “σφράγισε” την παραμονή της στη Μπουντεσλίγκα. Ήταν η τρίτη επικράτησή της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Χόφενχαϊμ (3-1) και Άουγκσμπουργκ (3-1). Έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Σε καμία εξ αυτών, όμως, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ έχει δεχτεί συνολικά 49 γκολ σε 31 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
 
Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί της (0-0-4) η Χέρτα Βερολίνου, που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 επί της Στουτγκάρδης. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχε ηττηθεί κατά σειρά από τις Λειψία (0-1), Σάλκε (5-2), Βέρντερ Βρέμης (2-4) και Μπάγερν Μονάχου (2-0). Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με παθητικό 62 γκολ, εφτά εκ των οποίων τα έχει δεχτεί στους δύο τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Έχει σκοράρει, ωστόσο, στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.
 
Μονόδρομος η νίκη για τη Χέρτα Βερολίνου, που βρίσκεται στο -3 από την 16η θέση και τα πλέι άουτ και είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά. Δεν έχει λόγους να μην αγωνιστεί “ανοιχτά” μπροστά στους οπαδούς της η Κολωνία, που εξασφάλισε την παραμονή και σκοράρει με ευκολία. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.
 
Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr! Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.