Ads Top

Τέλος στη φιλία τους: Ο Τριαντάφυλλος «τελειώνει» σε 1 λεπτό τους Κατσούλη - Μαριαλένα - «Επέλεξαν κάτι άλλο...» (vid)


«Κόλαφος» ο Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Ο λόγος που βάζει τέλος στη φιλία τους

Ο Τριαντάφυλλος δεν μπήκε στο Survivor all star, ωστόσο συχνά κάνει σχόλια για το ριάλιτι επιβίωσης και για τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, που βλέπουμε να γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.




Νέες λοιπόν δηλώσεις είδαμε από τον Ντάφυ στη κάμερα του Breakfast at star την Παρασκευή 26/5 με τον τραγουδιστή να σχολιάζει το Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι ουσιαστικά πρόδωσαν τη φιλία τους.

Ο Τριαντάφυλλος είχε δώσει ένα άτυπο όρκο μαζί τους, πως δε θα μιλήσουν με τον Κόρομι, μιας και ο Ντάφυ είχε μία κόντρα μαζί τους. Εκείνοι ωστόσο ανέπτυξαν επαφές μαζί του και έτσι νιώθει προδομένος.


Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη





«Πλέον τα παιδιά είναι αλλού. Είναι με τον Κόρο, οπότε δεν έχουμε να πούμε και πολλά και τελείωσε η σχέση αυτή. Τα αδέρφια και τα αδέρφια, και κουμπάρε μου και νονέ μου και έτσι τελειώσαμε εδώ. Επέλεξαν κάτι άλλο και είναι αλλού το θέμα. Έτσι είναι αυτά, αυτό που είχε γίνει το 2021, εγώ δεν ξεχνάω, ούτε ξέχασε και ο πολύς κόσμος, όπως είδαμε ο Κόρο έφυγε, πήγε σπίτι του, όποιος πάει εναντίον του Μπάρτζη ο κόσμος δεν τον στηρίζει, να ναι καλά οπότε σου είπα, όχι», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.