Ads Top

Η παραγωγή «τελείωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα - «Τους έκανα να...» (vid)


Οι ατάκες που δεν ήθελε να ακουστούν - Ο Σπύρος Μαρτίκας νόμιζε πως είχε τελειώσει η συνέντευξη και η παραγωγή κατέγραφε όσα νόμιζε πως δεν θα παιχτούν ποτέ..

Ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τις χθεσινές του επιδόσεις στον ελληνοτουρκικό αγώνα ένιωθε πραγματικά πολύ δυνατός.




Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, δεν δίστασε να πει και την άποψή του για τον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο τον είδε να τρέμει από το άγχος και το φόβο του!

«Αγχώθηκαν. Ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας και ο Σάκης αγχώθηκαν. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία έβλεπα τον παλμό τους. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, η πιο εύκολη ψήφος για δεύτερη χρονιά, ακούει στο όνομά μου, ρεκόρ υποψηφιοτήτων, ρεκόρ ψήφων, η πιο εύκολη επιλογή.



Αυτή η εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια τους στέλνει όλους να γευτούν τη χαρά. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγνώμη αν κάποιους άγχωσα, συγνώμη αν κάποιοι έτρεμαν πάνω στα πόδια τους. 

Μπορεί και να τους ξανασυμβεί, γιατί η υποτίμηση γυρνάει αντίστροφα», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε νομίζοντας πως έχει κλείσει η κάμερα:



«Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μ@λ@κ@! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πωωωω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.