Ads Top

«Ο Μαρτίκας λέει αυτό; Γελάω...» - Ο Γιωρίκας Πηλίδης «δικάζει» δημόσια τον Σπύρο Μαρτίκα (vid)


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Γιωρίκα Πηλίδη για τον Σπύρο Μαρτίκα.. 

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 4/4 ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star ήταν άκρως αποκαλυπτικός και δεν δίστασε να μιλήσει για όλο το παρασκήνιο της αποβολής του αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες του,




Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο χθεσινοβραδινό 3/4 επεισόδιο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας τόσο για τον Γιωρίκα όσο και για τον Ηλία Γκότση.

Ο πρώτος συγκεκριμένα ανέφερε μέσα σε όλα πως μπορεί οι 2 παίκτες να ήταν πολύ καλοί αγωνιστικά, ωστόσο συνέχεια έφεραν εντάσεις και προβλήματα στην ομάδα. Μάλιστα, κανένας φίλος των 2 παιδιών και ειδικότερα οι κολλητοί τους, Ηλίας Μπόγδανος και Εύη Σαλταφερίδου δεν βγήκε μπροστά να μιλήσει και να τους υπερασπιστεί.


Η απάντηση του Γιωρίκα Πιλίδη στον Σπύρο Μαρτίκα και τις κατηγορίες του





Ο Γιωρίκας από την πλευρά του λοιπόν τόνισε πως γελάει με τον Σπύρο που ενώ δημιουργεί εκείνος τα προβλήματα, τώρα τα ρίχνει σε εκείνους και από την άλλη απογοητεύτηκε πολύ που κανένας δεν τους στήριξε και όλοι σιώπησαν.


Ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο Survivor all star ο Γιωρίκας



Το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένο ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star, μετά την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, τόσο για το παιχνίδι όσο και για τον ίδιο.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το άθλημα που θα ακολουθήσει μετά την ελεύθερη πάλη (δείτε εδώ τα λόγια του), αλλά και τον πραγματικό λόγο δεν ήθελε να μπει στο παιχνίδι και ότι θεωρεί, λάθος την τελική του απόφαση.



«Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί και μετά στα επαγγελματικά μου αποκλείστηκα από τους αγώνες για δύο χρόνια, οπότε αναγκάστηκα να ξαναμπώ. Γι’ αυτό ξαναμπήκα στο All Star. Πριν μπω δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου. Φέτος ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι, καμία σχέση με το περσινό. Επειδή το είχαμε ξαναπεράσει, είχαμε όλοι μας έναν πολύ διαφορετικό αέρα. Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επί τόπου φεύγει πίσω και λέει άλλα, προκειμένου να συνεχίσει στο παιχνίδι. Πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση από την αρχή και με απομάκρυνε από όλα. Θα πω τα ονόματα όταν βγουν από το παιχνίδι. Θέλω να δω τις αντιδράσεις τους. Όταν ήρθε ο Ατζούν και είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία και δεν μου άρεσε, οπότε είπα ότι ήμουν κι εγώ μέσα στα κόλπα. Περίμενα ότι θα το παραδεχθούν και άλλοι, απογοητεύτηκα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.