Ads Top

«Η Ελευθερίου είναι με άλλον...» - Αποκάλυψη Τριαντάφυλλου για Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο (vid)


Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για όλους και για όλα και έκανε ξανά αποκαλύψεις..

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Τριαντάφυλλο που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τον Κώστα Παπαδόπουλο. 




Την ίδια ώρα, πλαντάζουν στο κλάμα οι παίκτες με την έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που βάζει τέλος στο όνειρο!


«Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι με άλλον και είναι κούκλος. Τέλος με τον Μάριο Πρίαμο!»



Ο Γιώργος Ταλάντσεβ ανέφερε πώς η Ελευθερία είναι ακόμη κολλημένη με τον Πρίαμο και όλα εξαρτώνται από εκείνον για την επανασύνδεση. Ωστόσο, ο Ντάφυ που έχει επικοινωνία με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξεκαθαρίσει ότι έχει ξεπεράσει τον Πρίαμο και μάλιστα βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση.



«Η Ελευθερία Ελευθερίου ξέρω ότι είναι με άλλον και είναι κούκλος. Βγαίνει με έναν που είναι κούκλος. Τώρα τα έχουν ή όχι προς τα εκεί πάνε. Ο Καραγκούνιας προσπαθεί να σπουδάσει την κόρη του και αυτό είναι προς τιμήν του. Δεν μπορέσαμε να σπουδάσουμε όλοι. Ούτε εγώ σπούδασα αλλά σπούδασα την αδελφή μου. Εγώ σπούδασα γιατρός ψυχών. Τραγουδάμε, περνά καλά ο κόσμος και αυτοί είμαστε.



Κώστα μου, αγοράκι μου, Παπαδόπουλε μου ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Και εσύ είσαι πελάτης! Και το 2021 έφυγες νωρίς και τώρα έφυγες από τους πρώτους. Εγώ και με 500 χιλιάρικα δεν θα πήγαινα να τραγουδήσω. Και άμα θες με κάμερα να μου δίνει ο Ατζούν και εγώ θα το απορρίψω. Μια ζωή θα σε στοιχειώνει αυτό το 100αρι. Θα το βλέπεις και θα σε στοιχειώνει μια ζωή».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.