Ads Top

Ποια Βαλαβάνη; Ο Βασάλος ήρθε κοντά με παίκτρια στο Πάρτι Ένωσης (vid)


Αποκάλυψη από τον Χάρη Λεμπιδάκη - Ο Βασάλος ήρθε πολύ κοντά με παίκτρια στο Πάρτι Ένωσης, όλα όσα ειπώθηκαν στον ALPHA

Πολλά ανέκδοτα περί ναυαγών οδηγούν σε αστεία για τις βασικές τους ανάγκες, όπως το φαγητό, το νερό, ένα πρόχειρο σπίτι ενδεχομένως και... τον έρωτα. 




Κι όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν στο Survivor, ότι είναι δύσκολο να υπάρξει ερωτική επιθυμία, δεν πείθουν κανέναν.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για παίκτες, που έχουν βρεθεί στο δάσος κι έχουν κάνει... ζουζουνιές, αλλά οι περισσότεροι, όταν γυρίζουν, αρνούνται να μοιραστούν λεπτομέρειες. Κάπως έτσι, ένα «σύννεφο» πλανάται πάντα για το τι πραγματικά ισχύει, ωστόσο φαίνεται πως αυτή την φορά είναι αρκετά σίγουρο, ότι έχει γίνει κάτι επιλήψιμο.




Survivor All Star: Οι... ζουζουνιές του Βασάλου με παίκτρια στην ένωση



Όπως αναφέρθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται», παίκτες του Survivor All Star είχε... ορέξεις πάνω στο κέφι του πάρτι της ένωσης, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν αρκετά τα πράγματα. Ο ένας εκ των δύο αποκαλύφθηκε, δε, ότι είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό άλλωστε έχει συνδεθεί με φήμες περί σχέσης στο ριάλιτι επιβίωσης με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.



Το αν, βέβαια, η ερωτική συνεύρεση στο πάρτι της ένωσης έγινε με την αθλήτρια, που πρωτεύει στα αγωνιστικά στατιστικά του παιχνιδιού, μένει να φανεί, ωστόσο φαίνεται να είναι σίγουρο, ότι το ένα μέρος της... πράξης ήταν σίγουρα ο Βασάλος, ο οποίος δείχνει να μην έχει το μυαλό του μονάχα στην επιβίωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.