Ads Top

«Ποια Σταυρούλα; Στην αρχή ήταν κοντά με την…» - Αποκάλυψη Κωνσταντινίδη για Βασάλο! (vid)


«Bόμβα» για τον Βασάλο έριξε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης - Η αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.. 
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για το Survivor All Star και πραγματοποίησε αποκαλύψεις, μετά από όσα είπε η Εύη Σαλταφερίδου, ιδίως για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.




Αναφέρθηκε, δηλαδή, στο χαρτάκι που έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του και στην αντίδραση της Εύης μόλις ενημερώθηκε πως ο Γκότσης την έκανε unfollow, στο νέο ζευγάρι που υπάρχει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στους υποκριτές του ριάλιτι.

Survivor All Star: Οι αποκαλύψεις του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη


Ξεκίνησε, λοιπόν, επιμένοντας πως το χαρτάκι δεν ανήκει ούτε στον Πιλίδη, αλλά ούτε και στον Γκότση επειδή δεν γνωρίζουν αγγλικά και έτσι η κουβέντα οδήγησε στον παίκτη που θεωρεί πως είναι ψεύτικος μπροστά στις κάμερες και τελείως διαφορετικός πίσω από αυτές.



«Νομίζω είναι ο Τάκης με τον Μπόγδανο σε διαφορετικούς τομείς ο καθένας», είπε συγκεκριμένα για τα πρόσωπα που θεωρεί υποκριτές και συμπλήρωσε: «Αναφέρω τον Μπόγδανο γιατί προσπαθεί να δείξει ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ενώ εμείς που έχουμε ζήσει εκεί τόσο καιρό βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Όσον αφορά το κρυφό ζευγάρι του παιχνιδιού για το οποίο έχει βουίξει ο τόπος, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα να είναι τα πρόσωπα που εννοούνται μέχρι στιγμής, εξήγησε: «Γενικά είναι κοντά με τις κοπέλες ο Κωνσταντίνος, με όλες. Στην αρχή ήταν με την Μαριαλένα».

Και τον διέκοψε ο δημοσιογράφος, λέγοντας: «Υπάρχει μία παίκτρια που καίγεται για τον Κωνσταντίνο Βασάλο», με τον ίδιο να συνεχίζει: «Όλη την ώρα κοιμάται με κάποια κοπέλα ο Βασάλος. Μετά με την Σταυρούλα ήταν κοντά όταν άλλαξαν οι ομάδες και με την Εύη ήταν κοντά. Η Εύη τώρα έχει φύγει βέβαια. Με την Μελίνα εξαρχής ήταν κοντά, μετά είχαν κάποιες διαμάχες και χωρίστηκαν λίγο». Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος ήταν εκείνος που ήθελε να βγάλουν τον Τάκη στον τάκο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.