Ads Top

«Στον τελικό αυτό δεν το έχω πει ποτέ..» - Ο Άρης Σοϊλέδης παίρνει θέση για το περιστατικό με την Μαρία Αντωνά (vid)


Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη στον τελικό με την Μαρία Αντωνά και το βλέμμα της.. 

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος για ακόμη μια φορά ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.




Φυσικά, αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και στον λόγο που δεν είναι φέτος στον All Star κύκλο καθώς και την πικρία που νιώθει με όσα έχουν συμβεί με το ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο μάλιστα όπως αποκάλυψε πριν μερικές μέρες, οι παίκτες τρώνε από την ίδια την παραγωγή!


Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη για το Survivor all star



«Έχω μείνει με την απορία γιατί δε πήγα στο Survivor all star, δεν νομίζω ότι φταίει ο τσακωμός μου με τον Τάκη Καραγκούνια. Φέτος γίνονται χειρότερα πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρά τα πράγματα.



Το αγάπησα το παιχνίδι, μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα, αλλά έχω πικρία κατά κάποιο τρόπο μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά γιατί πάντα μιλούσα με τα καλύτερα λόγια και τους φερόμουν σωστά, πάντα προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω που μου στοίχισε.

Ακόμα και στον τελικό, που αυτό δεν το έχω πει ποτέ, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει. Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν γεια σου Άρη, λες και τους είχα κάνει κάτι. Οι περισσότεροι ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Η επικοινωνία, ο τσακωμός και πράγματα που έλεγαν άλλοι παίκτες, μου στοίχισα.



Όσον αφορά το βλέμμα του τελικού, τι περίμενε ο κόσμος; Να χάσω, να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίζει στη κερκίδα; Δεν υπήρξε ούτε κακία και σηκώθηκε να δει την αντίδραση την δική μου γιατί ήξερε ότι θα στεναχωρηθώ κι όλα καλά. Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα λόγος να τραβήξουν την φάτσα της Μαρίας. Δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τραβήξουν το πρόσωπο του νικητή και την χαρά του. Το θεωρώ λόγο τραβηγμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης για το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.