Ads Top

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Αυτό είναι το επικρατέστερο γήπεδο


Για αυτή την λύση πάει η ΕΠΟ - Πού θα γίνει ο αγώνας ακόμη και με κόσμο των δύο ομάδων

Υπάρχουν στιγμές που το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεπερνά ακόμη και τις καλύτερες κωμωδίες. Πού θα γίνει φέτος ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet;




Η επιτροπή του σταδίου ξεκαθάρισε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet  δεν θα γίνει εκεί και όλα δείχνουν πως θα έρθει και δεύτερη επιβεβαίωση.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της ανικανότητας κάποιων να διοργανώσουν έναν τελικό, αξίζει να σημειωθεί πως από τις αρχές του χρόνου τονιζόταν πως στο ΟΑΚΑ θα γίνει μόνο αν περάσουν δύο ομάδες της πρωτεύουσας. Εάν υπήρχε μία φιναλίστ από τη Θεσσαλονίκη, είχε πέσει η πρόταση για Βόλο ή εξωτερικό. Αφού έγινε τουρ σε Γερμανία, Αγγλία και Αυστραλία και μάλιστα υπήρξαν αναφορές και συγκεκριμένων γηπέδων του εξωτερικού, κάπου το θέμα μαζεύτηκε.



Ήρθαν και οι εκλογές και έπεσε στο τραπέζι η λύση της Κύπρου. Νέο φιάσκο και εκεί, αφού η αστυνομία της Κύπρου είπε «όχι». Έκτοτε το μπάχαλο καλά κρατεί. Κρατήστε και κάτι ακόμη. 

Πρόσφατα από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ τονίστηκε ότι η ΕΠΟ έχει οφειλές προς το γήπεδο. Πάντως, το πιθανότερο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να παίξουν εκεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.