Ads Top

«Φοβούνται τον Κωνσταντίνο γιατί...» - «Ασπίδα» στον Βασάλο η Σταυρούλα Χρυσαειδή (vid)



Δείτε όλα όσα αναφέρει μετά τις «επιθέσεις» που δέχεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος..

Στο αποψινό (27/4) επεισόδιο του Survivor all star μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού και οι δύο ομάδες έχουν ένα έντονο και βαρύ κλίμα. Από την αρχή είδαμε να υπάρχει ένταση μεταξύ των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.





Η συζήτηση όλων των διαγωνιζόμενων ήταν γύρω από τα ονόματα των υποψηφίων, αλλά και στα λάθη που έκανε η κόκκινη ομάδα με την ψηφοφορία αυτή την εβδομάδα.


Στο πλευρό του Βασάλου η Χρυσαεϊδή στο Survivor all star



«Για μένα η Μελίνα έπρεπε να βγει υποψήφια. Όσον αφορά τον Τάκη το καταλαβαίνω γιατί και αυτός δεν είναι πάντα σταθερός,. Μπορεί να είναι πάρα πολύ καλός παίκτης γενικά, αλλά μπορεί να τον βγάζουν και λόγω της έντασης που φέρνει», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή.



«Κάποιοι έχουν ένα κόλλημα με τον Κωνσταντίνο, γιατί δεν ψηφίζεται. Πριν από 2 μήνες έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Από τη στιγμή που πήγε στην κόκκινη ομάδα φέρνει νίκες. Νιώθω ότι υπάρχει ένας φόβος για εκείνον. Πολλές φορές λένε ότι "α είναι διάσημος. έχει δουλέψει σε πάνελ στην τηλεόραση, έχει μία διασημότητα παραπάνω". Για μένα όλοι παίκτες του Survivor 2017 έχουν μία διασημότητα παραπάνω από εμάς, αλλά για μένα αυτό δεν λέει κάτι, άμα ο κόσμος σε θέλει», συνέχισε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.