Ads Top

«Είδα πράγματα που είπε για εμένα...» - Αυτούς έκανε unfollow ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά την αποβολή του (vid)


Ο Γιωρίκας Πιλίδης σπάει την σιωπή του και αποκαλύπτει πράγματα για πρώτη φορά.. Για ποιο λόγο παραβίασε τους κανονισμούς..

Καλεσμένος στην εκπομπή Γεια Σου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9/4 ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star μίλησε φυσικά για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, πριν αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης.




Αναφορικά με τις αλλαγές των ομάδων που θα δούμε σήμερα, ο Γιωρίκας τόνισε πως είναι αρχικά πολύ δίκαιες και σωστές.


Οι δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη για το Survivor all star



Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με την Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι, είπε: «Το πως την είδα όταν ήμουν μες το παιχνίδι με το πως την είδα όταν βγήκα, έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Είδα πράγματα που είπε για εμένα, που υποτίθεται μες το παιχνίδι ήμασταν αδέρφια, όπως για παράδειγμα ότι έλεγε να με ψηφίσουν γιατί δεν κάνω δουλειές και πως όλοι με φοβόντουσαν. Δεν ήμουν σε κάποια κλίκα ούτε είχα κάποια στρατηγική, οπότε θεωρώ πολύ άστοχα όλα όσα είπε η Μαριαλένα για μένα».

Αναφορικά με τα άτομα που έκανε unfollow βγαίνοντας από το παιχνίδι, είπε: «Έκανα την Μαριαλένα. Ούτε τον Μπόγδανο ακολουθώ. Τον Γκότση και τον Κατσούλη ναι».



Για το ότι δε τήρησε τους κανόνες, παρόλο που ήθελε να μείνει στο παιχνίδι κυρίως για οικονομικούς λόγους απάντησε πως «ήταν η κακιά στιγμή».


Όλο το παρασκήνιο τη αποβολής του



Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Καλό Μεσημεράκι», ο πρώην παίκτης του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για τα πάντα. Από τα επόμενα σχέδια του πάνω στον αθλητισμό (δείτε τα εδώ), μέχρι και το παρασκήνιο της αποβολής του με τον Γκότση, από τον Άγιο Δομίνικο.

«Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν είχα βιώσει. Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που τώρα σου μιλάνε και μετά γυρνάνε και λένε κάτι άλλο. Στην αρχή που μπήκα πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση, ο οποίος με απομάκρυνε από όλα αυτά ευτυχώς. Δεν θα πω ονόματα τώρα, αλλά μόλις βγουν θα μιλήσω», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor all star.


«Όταν ήρθε ο Ατζούν στο παιχνίδι και άκουσα να κατηγορούν τον Ηλία, παραδέχτηκα μόνος μου ότι ήμουν μέσα στον κόλπα. Όταν έβλεπα ότι κατηγορούν μόνο τον Ηλία, δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι, ενώ γνώριζα. Εκείνη τη στιγμή περίμενα ότι θα μιλήσουν και άλλοι παίκτες για αυτά που έχουν γίνει και δεν μίλησαν. Είμαι πολύ απελπισμένος, μπορεί να ήμουν μόνο ένα μήνα, αλλά εκεί έρχεσαι πολύ κοντά με κάποιους ανθρώπους.



Όταν λέμε ότι κάποιος παίκτης έχει κινητό, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που νομίζουν έξω. Κατ’ αρχήν δεν πιάνει σήμα το κινητό, οπότε δεν παίρνεις το κινητό και αρχίζεις να μιλάς. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα, αλλά δεν είναι έτσι όπως ακούγεται. Μπορεί για παράδειγμα να ζητάμε κάτι, δεν είναι απαραίτητο ότι μιλάμε με κάποιον. Φέτος η ασφάλεια ήταν πολύ μεγαλύτερη, αλλά γνωρίζαμε όλοι τα πάντα, οπότε ήταν πιο εύκολο», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.