Ads Top

Survivor - Καρολίνα Καλύβα: Θρίλερ με τον «γάμο» της Καρολίνας - Τι κρύβεται πίσω από το προσκλητήριο


Όλη η αλήθεια - Τι κρύβεται πίσω από το προσκλητήριο

Η παίκτρια που απασχόλησε όσο καμία άλλη αποφάσισε να προκαλέσει ακόμα μια φορά

Μια είδηση που δεν περίμενε κανείς έγινε γνωστή για την πρώην παίκτρια του Survivor Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.




Η παίκτρια που απασχόλησε για τον έρωτά της με τον Μάριο Πρίαμο με προσκλητήριο που δημοσιεύτηκε την εμφάνιζαν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μάλιστα η εφημερίδα Espersso δημοσιεύει το προσκλητήριο για τον γάμο της με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.

Η όμορφη pilates instructor, η οποία συστήθηκε στο κοινό του reality επιβίωσης το 2021 καταφέρνοντας να φτάσει τότε κοντά στον τελικό, υποτίθεται ότι θα ντυνόταν νυφούλα, και μάλιστα σε χρόνο dt, στο πλευρό του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου.



«Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!» γράφει η πρόσκληση για τον «γάμο βόμβα», στην οποία αναφέρονται και οι κουμπάροι του ζευγαριού: Γιώργος Ευσταθίου και Νίκος Παπαδόπουλος.

Το μυστήριο, όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Περιστέρι, στις 17.00, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους.



Ωστόσο όπως αποκαλύπτει η εκπομπή Super Κατερίνα πρόκειται για ένα διαφημιστικό τρικ για το νέο βίντεο κλιπ του νεαρού τραγουδιστή στο οποίο θα συμμετέχει έχοντας τον ρόλο της νύφης η πρώην παίκτρια του Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.