Ads Top

Απίστευτη ανατροπή στο Survivor: Επιστρέφουν Δαλάκα-Ασημίνα στο παιχνίδι;


Ανατρέπονται όλα - Τι αποφάσισε ο Ατζούν για Δαλάκα και Ασημίνα μετά την πτώση στην τηλεθέαση - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Survivor τις τελευταίες ημέρες, οι άνθρωποι της παραγωγής και του ΣΚΑΪ τρέχουν και δεν φτάνουν..




Οι άνθρωποι του παιχνιδιού έπρεπε να σκεφτούν τον τρόπο που θα κατάφερνε να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς κλυδωνισμούς και χωρίς να επιβαρυνθεί άλλο το προϊόν.

Η παραγωγή διέρρεε μέχρι χθες πως δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να εισάγει άλλον νέο παίκτη στο παιχνίδι παρά τις αποβολές και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών.



Oι άνθρωποι του παιχνιδιού επιβίωσης ήταν έντονα προβληματισμένοι με την πτώση που παρατηρείται στους πίνακες τηλεθέασης και βρήκαν την πιο σοφή λύση. Και δεν είναι άλλη από το να επιστρέψει παίκτης που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Και όχι ένας αλλά δύο. Κάτι που θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και εντάσεις στις καλύβες με την εμφάνιση των παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στο παιχνίδι επιστρέφουν και η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Και επειδή είναι... Πρωταπριλιά. Καλό μήνα και καλή υγεία για τους αναγνώστες μας που διάβασαν ένα δημοσίευμα... φάρσα, όπως επιβάλλει η ημέρα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.