Ads Top

«Ξέραμε ότι οι παίκτες...» - Ο Γιώργος Λιανός σπάει την σιωπή του για το σκάνδαλο στο Survivor (vid)


Αποκάλυψε τα πάντα ο Γιώργος Λιανός, ποιους «έδωσε» από Ελλάδα - Δείτε πως αντέδρασε ο Λιάγκας.. 

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε στο αεροδρόμιο τον Γιώργο Λιανό κατά την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο, μετά από λίγες ημέρες που γύρισε στην Ελλάδα.




Ο παρουσιαστής πήρε τα παιδιά του και πήγε στην Δομινικανή Δημοκρατία για να περάσουν μαζί με τα παιδιά του τις ημέρες των γιορτών.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, τον ρώτησε τόσο για την καθημερινότητα του, όσο και για το Survivor All Star, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει μεγάλα σκάνδαλα, εξαιτίας της συμπεριφοράς των παικτών.


Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star





«Ήρθα να πάρω τα παιδιά να πάμε μαζί πίσω να κάνουμε γιορτές. Είναι έτοιμοι να με ξεκάνουν. Και με το καλό αν κάποια στιγμή προλάβω θα ξανακατέβω», ανέφερε αρχικά λίγο μετά την ανάρτηση που είχε κάνει για τις διακοπές με τα παιδιά του.

Στη συνέχεια σχετικά με το Survivor All Star και τα όσα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα με τις αποβολές των παικτών που παραβίασαν κανονισμούς: «Νομίζω κατακτήσαμε άλλη μια πρωτιά. Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Νομίζω οι Έλληνες για άλλη μια φορά πρώτοι στην λαμογιά, πρώτοι στην διαφθορά. Ξέραμε ότι οι παίκτες ξέρουν τα κατατόπια, ξέρουν τα λημέρια, αλλά δεν ξέραμε ότι θα φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Βάλαν και κάποιοι το χέρι τους εδώ από την Ελλάδα».



«Για κάποιους που δεν ξέρουν, δεν έχουν ιδέα από τηλεόραση, ίσως να τους φαίνεται χαμηλή. Για κάποιους που δουλεύουν στην τηλεόραση, ξέρουν ποιος είναι ο ανταγωνισμός φέτος, πόσα project υπάρχουν και πώς μοιράζεται η πίτα, το Survivor All Star έχει σταθεί περίφημα. Είναι ένα project που ανεβάζει και τον μέσο όρο του καναλιού. Παρά τον πόλεμο που δέχεται, τα λάθη που έχουν γίνει», ανέφερε στο τέλος για τις σπόντες που γίνονται αναφέροντας πως το ριάλιτι επιβίωσης σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!
Πηγή: Youweekly.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.