Ads Top

Survivor - Χρήστος Δάντης: Καταγγελία βόμβα Δάντη για την παραγωγή - «Θα έπρεπε να ασχοληθεί δικηγόρος...» (vid)


Δικαιώνεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Δείτε τι αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης μιλώντας για το Survivor και την Ασημίνα..

"Χοντραίνει" η κόντρα με την παραγωγή του ριάλιτι, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής προέβη σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σχετικά με όσα έγιναν και γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.




Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάλη. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που διατηρεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την διαφορά ηλικίας που έχουν, αλλά και για την περιπέτειά της στο φετινό Survivor.

«Δουλεύω πολύ φέτος, αποχωρίστηκα και το κορίτσι μετά. Έγιναν και διάφορα μετά που τελικά δεν συνέβησαν κιόλας (σσ για Survivor All Star). Αν πω ότι δεν είμαι καψούρης θα πω ψέματα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Την θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Φέρνει βόλτα 2-3 σπίτια, δεν χαμπαριάζει τίποτα. Ή αυτό που έκανε με το Survivor δεν θα το έκανα ποτέ. Έχει πολύ ώριμη σκέψη και επειδή είμαι φτερό στον άνεμο σαν καλλιτέχνης, με βοηθάει να αξιολογήσω τη δεύτερη σκέψη μου.



Νιώθω και είμαι έφηβος. Έχουμε 33 χρόνια διαφορά. Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας σχολιάζει συνήθως ό,τι δεν μπορεί να κάνει. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος. Ναι μεν στην αρχή με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άνθρωπο αλλά δεν το ελέγχεις», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στο Survivor All Star και την αποβολή της, είπε: «Η Ασημίνα κατηγορείται για κάτι που δεν συνέβη και μάλιστα φαίνεται πώς και τις δύο κοπέλες τις εξαφάνισαν χωρίς να πουν τη γνώμη τους. Δεν είχα καμία επικοινωνία. Υπερέβαλα όταν είπα για άρση απορρήτου αλλά ας τα ανοίξουμε να δούμε. Σεβαστή η απόφαση της παραγωγής αλλά θεωρώ πάρα πολύ καταχρηστικές κάποιες συμπεριφορές από τους ανθρώπους που εκτελούν τα χρέη της παραγωγής. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί ένας δικηγόρος καλύτερα. Με τη μαρτυρία ενός και η παραγωγή είπε ότι έχει αποδείξεις. Δεν άφησε να απολογηθούν και οι παίκτριες. Η Ασημίνα δεν έχει να αποδείξει τίποτα, η παραγωγή πρέπει να το αποδείξει».



Θυμίζουμε ότι προ ημερών είχε κάνει παρόμοιες καταγγελίες και ο Κώστα Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είχε γράψει στο twitter: “Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε “ας ψοφήσετε”, λένε “πάρτε τον π…λο” και αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι και στην οικογένεια τους!

Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια και όποιος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του” έγραψε ο μισθοφόρος μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης αποβάλλονται από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επανήλθε με το εξής απόφθεγμα: “Κανένας δεν είναι πιο μισητός από αυτόν που λέει την αλήθεια – Πλάτων”.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.