Ads Top

Survivor Trailer 9/4: Η ανακοίνωση Γιώργου Λιανού αφήνει άφωνους τους παίκτες - «Θα έχουμε...» (vid)


Τα χάνει η Μαριαλένα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Ανατρέπονται όλα στο Survivor - Τι αλλάζει από εδώ και πέρα
Αυτή η εβδομάδα θα είναι διαφορετική απ' όλες τις απόψεις στο Survivor All Star. Την Κυριακή 9 Απριλίου το επεισόδιο θα είναι αρκετά εκρηκτικό και ανατρεπτικό. 




Παράλληλα, σύμφωνα με τα spoiler τρεις θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση την Μεγάλη Εβδομάδα και θα προστεθούν τουλάχιστον άλλοι τόσοι από την δεύτερη για να έχουμε την επόμενη αποχώρηση!

Ο Κόρο δηλώνει φανερά απογοητευμένος από τον πρώην φίλο του Γιώργο Ασημακόπουλο και λέει: «Δεν περίμενα να με πουλήσει έτσι. Δυστυχώς από την αρχή του παιχνιδιού έχει δείξει έναν άλλον εαυτό από αυτόν που ήξερα.»



Λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες ότι θα υπάρξει μια νέα αλλαγή. Λόγω της αποβολής των δύο Μαχητών, η ομάδα αποδυναμώθηκε και έτσι για να ενισχυθεί και πάλι θα πάνε κάποιοι Διάσημοι στην αντίπαλη ομάδα. Όπως φαίνεται και στο trailer αυτοί δεν θα είναι ούτε ο Τάκης Καραγκούνιας, ούτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.



Οι φασαρίες έρχονται στο Συμβούλιο του Νησιού με τον Τάκη Καραγκούνια να αισθάνεται απίστευτα αδικημένος και να ουρλιάζει «Δεν μπορώ αφήστε με. Τι άλλο να κάνω εδώ πέρα τι άλλο να κάνω».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.