Ads Top

Survivor Trailer 18/4: Ξεσπάει σε λυγμούς ο Μπόγδανος που τα «έσπασε» με τον Μπάρτζη - «Τον έχει καταπιεί το παιχνίδι» (vid)


Τι έχει συμβεί - Όλα όσα λέει ο Ηλίας Μπόγδανος που ξεσπάει σε λυγμούς.. 

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος για την ρήξη του με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star.




Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε ο τέταρτος υποψήφιος στο χθεσινό (17/4) συμβούλιο του Survivor All Star, με την συντριπτική πλειοψηφία της μπλε ομάδας να κάνει λόγο για την κακή συμπεριφορά του απέναντι στους περισσότερους παίκτες.

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν το παράπονό τους για τον Νίκο Μπάρτζη ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τους δύο παίκτες να δηλώνουν φίλοι στην έξω ζωή. Κάτι που όπως φαίνεται θα φέρει σε ρήξη τη σχέση τους.



Ο Ηλίας Μπόγδανος, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η σχέση με τον συμπαίκτη και φίλο του.

«Ο Νίκος είναι εδώ μέσα ο άνθρωπος που με ξέρει περισσότερο από όλους. Δεν μου αρέσει που ένα παιχνίδι μπαίνει πάνω από μια φιλία. Απογοητεύομαι γιατί δεν είναι αυτός ο Νίκος που ξέρω. Το παιχνίδι τον έχει καταπιεί. Η φιλία είναι στις αξίες που έχω πιο ψηλά. Ότι και να πει ο Νίκος δεν πρόκειται να τον βγάλω στη σέντρα με άσχημο τρόπο», ανέφερε ο τραγουδιστής.



Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης λέει: «Εγώ αυτός είμαι, από την πρώτη μέρα που έχω μπει. Δεν θα πατήσω επί πτωμάτων, ούτε θα γλείψω. Κανένας δεν είναι σταθερός»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.