Ads Top

Survivor Spoiler 28/4: Αυτή είναι η ανακοίνωση Ατζούν στους παίκτες (vid)


Αλλάζει τελείως το Survivor - Τι θα ανακοινώσει στους παίκτες ο Ατζούν, όλα όσα αλλάζουν από εδώ και πέρα

Ο Τούρκος πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο και τα φέρνει όλα... τούμπα, ώστε να αλλάξει τους κανόνες του ριάλιτι, να το κάνει πιο ανταγωνιστικό και να δημιουργήσει νέες εντάσεις μεταξύ των ομάδων.




Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου αφήνει με μόλις 2 γυναίκες παίκτριες την ομάδα των Διασήμων και όλα δείχνουν πως η παραγωγή του Survivor All Star, προχωρά σε νέες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του  παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο, Κυριακή και Δευτέρα θα δούμε από τον ΣΚΑΪ τα δύο έξτρα αγωνίσματα, ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, προκειμένου ο Ατζούν να δώσει τα δύο μεγάλα έπαθλα. Ενα ταξίδι στην Αγγλία και ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.



Αυτή η αλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν δύο αγωνίσματα για ασυλία αυτήν την εβδομάδα, χωρίς αυτό να αποκλείεται να παγιωθεί μέχρι την μετατροπή του Survivor All Star σε ατομικό.
Ακόμα μια αλλαγή που θα πρέπει να δούμε, αρχής γενομένης από αυτήν την εβδομάδα, ενδέχεται να έχει να κάνει με τα ματσαρίσματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, δηλαδή να επιτρέπεται πια η διεξαγωγή μικτής αναμέτρησης.



Οι τελευταίες πληροφορίες μας, αναφέρουν πως δεν πρόκειται να ισχύει οποιαδήποτε ασυλία στα κορίτσια και θα συνεχίσουν κανονικά να συμμετέχουν στις υποψηφιότητες για αποχώρηση.
Τέλος, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας που ξεκάθαρα πλέον γέρνει υπέρ των Μαχητών, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μειωθεί και ο τελικός αριθμός των νικών που θα απαιτούνται για να κατακτήσει μια από τις δύο ομάδες τη νίκη στα αγωνίσματα ασυλίας και επάθλων.

Πηγή: dokari.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.