Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 27/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Ο παίκτης που δεν περίμενε κανείς αποχωρεί - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Το Survivor All Star φτάνει στην πιο αγωνιώδη στιγμή του και σήμερα (27/4) αναμένεται να μάθουμε ποιος είναι ο επόμενος παίκτης, που θα... διακόψει τη δίαιτα της καρύδας και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.




Στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/4) θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ αγωνιώδες συμβούλιο αποχώρησης του Survivor All Star, αφού αυτή την εβδομάδα πέντε παίκτες ρισκάρουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Η αποχώρηση ενός από τους πέντε θα κλείσει αυτή την εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης με δραματικό τρόπο, με τις δύο ομάδες πρώτα να παλεύουν για το έπαθλο φαγητού.


Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι



Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά περιμένουν την στήριξη του κοινού που ψήφισε για να τους στηρίξει. Στο σημείο αυτό μετρούν και τις δυνάμεις τους στην απήχηση που έχουν από τους τηλεθεατές για τη συνέχεια του Survivor All Star. Μετά από την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη αυτή θα είναι η δεύτερη απώλεια για την κόκκινη ομάδα τελικά.



Μέχρι πριν από λίγη ώρα οι πιθανότητες αποχώρησης παίζονταν ανάμεσα στον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια. Τελικά, όμως, άλλο είναι το όνομα που θα ακουστεί για την αποχώρηση. 

Και είναι αυτό της Εύης Σαλταφερίδου. Τα στατιστικά ανατράπηκαν μέσα σε λίγη μόνο ώρα και η Εύη είναι η επόμενη που θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Η Εύη Σαλταφερίδου μιλώντας στο κιου του Survivor All Star σχετικά με το προχθεσινό (25/4) συμβούλιο, ανέφερε πως στη φάση που βρίσκεται τώρα το παιχνίδι θα ήταν χαζό να συνεννοηθούν από πριν για την ψηφοφορία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.