Ads Top

Survivor Spoiler 27/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Οι εξελίξεις είναι διαρκείς και καταιγιστικές στο Survivor All Star, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα καθημερινά, ώστε να φτάσουν στον τελικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το Άλσος Βεΐκου, μιας και σε περίπου 2.5 μήνες θα γνωρίζουμε τον νικητή.




Η υπομονή τόσων μηνών μόνο κάτι τέτοιο μπορεί να έχει ως σκοπό και άπαντες κάνουν οτιδήποτε θεωρούν πως θα τους φέρει ενώπιον του κοινού στο Γαλάτσι, ευελπιστώντας να είναι καθένας εκείνος, ο οποίος θα σηκώσει την κούπα του απόλυτου Survivor στο ριάλιτι επιβίωσης, που έχει συγκινήσει πολλάκις τους τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη μία εβδομάδα, δε, αναμένεται να μας φέρει μπροστά σε μια ψηφοφορία, η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ. Οι υποψηφιότητες προς αποχώρηση, άλλωστε, είναι χαρακτηριστικές και κάθε εβδομάδα, άλλωστε, θα περιμένουμε συγκλονιστικές «μάχες» για την αποχώρηση, λόγω των πολύ ισχυρών ονομάτων, που έχουν απομείνει.




Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού



Πριν φτάσουμε σήμερα (27/4), όμως, σε αυτό το σημείο, οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν για ένα έπαθλο φαγητού. Για όσους είναι υποψήφιοι μπορεί να είναι το τελευταίο τους γεύμα, με πρόκειται και για θέμα γοήτρου ανάμεσα στις δύο πλευρές κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιο είναι το φαβορί να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.



Ποια ομάδα, όμως, θα κερδίσει αυτό το έπαθλο; Οι Μαχητές παίρνουν και αυτή την αναμέτρηση, συνεχίζοντας το σερί τους στις τρεις νίκες και προσθέτοντας ακόμη περισσότερο προβληματισμό στην κόκκινη ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.