Ads Top

Survivor Spoiler 27/4: Η ανακοίνωση Λιανού «τρελαίνει» τους παίκτες πριν τα αγωνίσματα (vid)


Τι αποφάσισε ο Ατζούν - Πώς αντιδρούν οι παίκτες μετά την ανακοίνωση Λιανού

Έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Survivor All Star, με το στόχο να μην είναι άλλος για κάθε παίκτη από το να βρεθεί στο Γαλάτσι και να διεκδικήσει τον τίτλο του απόλυτου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, αν και ένας εξ αυτών θα αποχωρήσει και θα χάσει τις ελπίδες του.




Κάθε εβδομάδα που περνά, φέρνει τους παίκτες ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεγάλης αποστολής τους, που είναι να βρεθούν ενώπιον του ζωντανού κοινού στο Άλσος Βεΐκου, ευελπιστώντας το τηλεοπτικό κοινό να τους δώσει τη μεγάλη νίκη. Η περιπέτεια, όμως, συνεχίζεται στον Άγιο Δομίνικο και πλέον... έρχονται τα ωραία από την παραγωγή.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά από κάθε πάρτι ένωσης, φροντίζει να φέρνει και στους παίκτες τα μεγάλα του έπαθλα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, έρχονται αλλαγές στο παιχνίδι, όπως τις γνωστοποίησε το «Πρωινό μας».


Survivor All Star: Η αλλαγή στις ασυλίες και τα μεγάλα έπαθλα που έρχονται





Συγκεκριμένα, οι τρεις ασυλίες ανά εβδομάδα γίνονται δύο, με τον Ατζούν παράλληλα να φέρνει δύο έπαθλα, τα οποία θα προκαλέσουν... παραλήρημα. Κι όταν μιλάμε για έπαθλα, αναφερόμαστε σε δύο ταξίδια, που θα συναρπάσσουν τους παίκτες, περνώντας στιγμές, που θα τους μείνουν για πάντα χαραγμένες.

Σε προηγούμενη περίπτωση είχαμε αναφερθεί στο ταξίδι στην Αγγλία, ώστε να παρακολουθήσουν οι παίκτες ένα παιχνίδι της Χαλ, της ποδοσφαιρικής ομάδας, της οποίας είναι ιδιοκτήτης ο Τούρκος παραγωγός. 



Με την πρόκριση των Μαϊάμι Χιτ επί των Μιλγουόκι Μπακς, όμως, «κλείδωσε» και το έπαθλο της πόλης της Φλόριντα, που αποδίδεται κάθε χρόνο, με τους νικητές του αντίστοιχου επάθλου να παρακολουθούν έναν αγώνα του ΝΒΑ. Αν η ίδια ομάδα, δε, επικρατήσει δύο φορές, θα περάσει ζάχαρη...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.