Ads Top

Survivor Spoiler 26/4: Ο Γκότσης διώχνει την Εύη Σαλταφερίδου από το παιχνίδι;


Βόμβα! Πώς ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να οδηγήσει στην αποχώρηση την πρώην φίλη του από το παιχνίδι.. 

Ο Ηλίας Γκότσης έφυγε σαν μπόρα από το Survivor Αll Star αφήνοντας στάχτη και αποκαΐδια τηλεθέασης. Μπορεί όμως να διαμορφώσει ισορροπίες;




Μπορεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να αποτελεί παρελθόν, αλλά ο Ηλίας Γκότσης είναι σε θέση να διαμορφώσει ισορροπίες από εδώ και πέρα στο σόου του Survivor All Star;

Για την ακρίβεια, όχι εκείνος, αλλά οι φαν του. Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό της αποβολής του από το ριάλιτι. Όλοι θυμόμαστε τη θύελλα που προκλήθηκε στο εσωτερικό των ομάδων και όλοι θυμόμαστε ότι οι μέχρι πρότινος φίλοι του, του γύρισαν την πλάτη.

Μπόγδανος και Εύη ήταν από τα δύο αγαπημένα πρόσωπα του Ηλία στο παιχνίδι, αλλά μόλις αποδείχθηκε η παράβαση, του γύρισαν την πλάτη όντες εντελώς κατηγορηματικοί.

Αυτό, δεν το έχουν ξεχάσει οι Gkotsis fans, οι οποίοι ίσως ψηφίσουν τους υπόλοιπους παίκτες για να παραμείνουν και όχι την Εύη.


Survivor All Star: Ο Γκότσης στέλνει εκτός την Εύη





Όχι, ας το πάρουμε και από πρακτικής άποψης το θέμα. Ο Μαρτίκας έχει τέτοιο κοινό και βρισκόμαστε σε τόσο πρόωρο στάδιο που οποιοσδήποτε απέναντί του – ίσως μόνο ο Κατσούλης να επιβίωνε – θα χάσει στον τάκο.

Ο Κόρο από την άλλη, είναι καλός παίκτης συνεισφέρει στην καλύβα και είναι συμπαθής. Μπορεί κάποιες φορές να είναι εριστικός και μέλος κλίκας, αλλά αυτό ακόμα δεν αποτελεί λόγο για να μην ψηφιστεί από τον κόσμο.

Μας μένει λοιπόν η Ευα Σαλ, η οποία είναι φαβορί για αποχώρηση, καθώς ο 4ος και 5ος υποψήφιος έχουν επίσης πλάτες.

Επίσης, αυτοί κερδίζουν την 3η Ασυλία, για να μην ξεχνιόμαστε.



Πάντως, από τους παραπάνω, ο λαός του Γκότση, που είναι μεγάλος, μπορεί εύκολα να… μαυρίσει την πρώην φίλη του, την οποία την έχει διαγράψει και από τα social.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.