Ads Top

Survivor Spoiler 13/4: Το Twitter «πpοδίδει» την σχέση Βασάλου - Σταυρούλας (pics)


Ζευγάρι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος; Δείτε τι εντόπισαν στο Twitter, πως πpοδόθηκε η σχέση τους.. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είναι σίγουρα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor All Star, καθώς η σχέση του ή όχι με την Ευριδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 




Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, τα πράγματα μεταξύ τους είναι περίπλοκα και αυτό σίγουρα ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους. Αυτό, σε συνδυασμό, λοιπόν, με το ταξίδι της δημοσιογράφου με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Αμερική φούντωσε τις φήμες χωρισμού, έτσι για πολλούς ο personal trainer είναι ελεύθερο πουλί.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λιανός έκανε μία αποκάλυψη για ένα κρυφό ζευγάρι στο ριάλιτι επιβίωσης, δίνοντας την αφορμή να συσχετιστεί το όνομα του πρώτου με μία άλλη παίκτρια του σόου, η οποία είναι και φρεσκοχωρισμένη. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή που παντρεύτηκε, αλλά χώρισε μέσα σε τρεις μήνες και αμέσως μετά μπήκε στον νέο κύκλο της παραγωγής του ΣΚΑΙ.




«Και κάνανε όνειρα τα Μπαρτζάκια για νέο έρωτα με τον δικό τους»



Το twitter δηλαδή, έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του, αφού οι περισσότεροι αναφέρουν πως λογικά οι δυο τους είναι το ζευγάρι που έχει επιλέξει να μην προδώσει κανείς και γι' αυτό θεωρούν πως η Σταυρούλα έκλαψε μόλις την μετέφεραν στην Μπλε ομάδα, χωρίς εκείνον. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν πως το ζευγάρι είναι η ίδια με τον Νίκο Μπάρτζη.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.