Ads Top

Survivor Spoiler 11/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Ακόμη μία εβδομάδα περνά για το Survivor All Star, με την αποχώρηση να αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα από τις προηγούμενες λόγω των Αγίων ημερών, τις οποίες εσχάτως διανύουμε.




Οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται σε μια κατάσταση ακραίας πόλωσης, διεκδικώντας την επιβίωσή τους στο παιχνίδι, κάτι που φαίνεται σε κάθε πλάνο, σε κάθε αντίδραση και σε κάθε καβγά ανάμεσά τους, με τα «μέτωπα» να ανοίγουν μετά το άλλο, ειδικά όταν υπάρχει πείνα και, παράλληλα, υφίσταται ο κίνδυνος απώλειας παίκτη.

Οι δύο πλευρές έχουν παίκτες, που κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός παιχνιδιού, ωστόσο αρκετά γρήγορα τα αγωνίσματα ασυλίας ολοκληρώθηκαν και σήμερα (11/4) θα έχουμε μπροστά μας ένα αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, εξίσου σημαντικό φυσικά με τα προηγούμενα, που είδαμε στους δέκτες μας.




Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού



Όλα αυτά, βέβαια, θα γίνουν υπό τη σκιά του έκτακτου συμβουλίου, που συγκαλεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον Τούρκο παραγωγό να λέει στους παίκτες πως δεν μπορεί να γίνονται ανεκτά τα περιστατικά κλοπών, αλλά σε κάθε περίπτωση οι παίκτες πρέπει να παλέψουν για την τροφή τους.



Ποιοι, λοιπόν, θα ακούσουν... χορτάτοι τις ανακοινώσεις; 

Οι Διάσημοι παίρνουν και αυτό το αγώνισμα, κερδίζοντας ένα πλούσιο γεύμα μέσα από το στίβο μάχης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.