Ads Top

Survivor All Star: Έντονη φημολογία στα γραφεία του ΣΚΑΪ για...


Έντονη η φημολογία που έχει ξεσπάσει - Τι έχει αποφασίζει ο ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Εδώ και λίγο καιρό, από όταν ξεκίνησε να προβάλλεται το Survivor all star, σε καθημερινή βάση, τόσο από τα spoilers, όσο και από την παραγωγή του ΣΚΑΙ, ακούγονται διάφορα για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τα όσα συμβαίνου από την αρχή της φετινής σεζόν.




Στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν λεπτομέρειες, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι της παραγωγής του ΣΚΑΙ, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Οι συζητήσεις για το επόμενο Survivor all star



«Τον Δεκέμβριο αν τους βγει, θέλουν να κάνουν Survivor all star 2. Α! Δεν το είπα αυτό, επειδή δεν τους φτάνουν οι παίκτες για το 2 θα πάρουν νέους παίκτες και θα υπάρχουν νέοι ολοκαίνουργιοι παίκτες. Για να γίνει το All star 2 και στην Τουρκία το ίδιο είχε γίνει. Καπάκι στο καπάκι το πηγαίνουν», είπε η δημοσιογράφος του Alpha.




Τόσες αποβολές μαζεμένες και τόσες παραβιάσεις κανόνων από τους παίκτες όσο οι φετινές δεν έχουμε ξανά δει ποτέ στα χρονικά του Survivor all star και παρά το γεγονός πως η παραγωγή φέτος δεν τους χαρίζει τίποτα, μερικοί συνεχίζουν τον χαβά τους...

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 21/4 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου πως υπάρχουν 4 άτομα τα οποία παραβίασαν ξανά κανόνα και μάλιστα τον πιο σημαντικό, αυτόν της επικοινωνίας!

Μίλησαν, λοιπόν, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, με την οικογένειά τους στην Ελλάδα κρυφά, κάτι που έχει κάνει έξαλλους τους υπόλοιπους που έχουν επίσης αποβληθεί αλλά για άλλους, λιγότερο σημαντικούς λόγους.



Ο ένας είναι πατέρας που επικοινώνησε με το παιδί του, η άλλη είναι μια κόρη που επικοινώνησε με την μαμά της -σε σταθερό τηλέφωνο-, ένας γιος με τον πατέρα του και ένας άντρας με την κοπέλα του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.