Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Τα ποσοστά της χθεσινής 6/4 ψηφοφορίας


Απίστευτο ρεκόρ από τον πρώτο στην ψηφοφορία - Ανατροπή στη δεύτερη θέση - Δείτε για πόσες ψήφους αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου
Υποψήφιοι προς αποχώρηση, εκτός της Ελευθερίας Ελευθερίου, ήταν και οι Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού, με τις εκπλήξεις να είναι πολλές στην συγκεκριμένη ψηφοφορία!




Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η Ελευθερία έφυγε... εύκολα αφού εξ αρχής είχε μείνει πολύ πίσω σε ψήφους, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει καν να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα παιδιά!

Από εκεί και πέρα, ασύλληπτο είναι το ποσοστό αλλά και οι ψήφοι που κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης, δείχνοντας από την πρώτη φορά που βρέθηκε υποψήφιος πως είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το Survivor All Star. Άλλωστε στον δικό του κύκλο ο Νίκος αποχώρησε λόγω τραυματισμού και δεν είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του μέχρι τέλους!



Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα λαϊκό παιδί της διπλανής πόρτας και δείχνουν αρκετοί τηλεθεατές να έχουν ταυτιστεί μαζί του! Δύσκολα θα αποχωρήσει, με βάση τα δεδομένα της ψηφοφορίας, πριν τους τελικούς στο Γαλάτσι και αν δεν τύχει κάποια παράβαση ή κάποιος τραυματισμός πάει αέρα για τελικό!

Από εκεί και πέρα έκπληξη (μπορεί και όχι) είχα στη δεύτερη θέση αφού η Ρία Κολοβού φαίνεται να προσπέρασε τον Σπύρο Μαρτίκα και να δείχνει και εκείνη πως έχει το δικό της ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό! Αντίθετα ο φαρμοκοποιός της παρέας μας δείχνει να έχει χάσει ψήφους, αφού οι συνεχόμενες υποψηφιότητές του έχουν κουράσει και τον κόσμο που δεν τον στηρίζει όσο πριν! Οπότε θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως δεν θα φτάσει και πολύ μακριά μέσα στο παιχνίδι!



Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης ξεχωριστά:

Νίκος Μπάρτζης 77%
Ρία Κολοβού 10%
Σπύρος Μαρτίκας 9%
Ελευθερία Ελευθερίου 4%

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.