Ads Top

«Στο Survivor έχασα 34-35 κιλά και θεωρώ ότι...» - Η αποκάλυψη Μπο


Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Μπο για πρώτη φορά για το Survivor - Τι είπε για τις φετινές αμοιβές των παικτών

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε ο Μπο. 




Ο γνωστός ράπερ μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να κατεβεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star.


Οι δηλώσεις του Bo για το Survivor



Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να ασχοληθώ με τίποτα από όλα αυτά. Απλώς πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι διαφορετικό από τα πράγματα τα οποία ήδη ξέρω να κάνω καλά. Μόνο να βοηθήσω θέλω και αυτό σκοπεύω να κάνω.



Σε ποιον τομέα πιστεύεις ότι θα βοηθήσεις περισσότερο;

Στον πολιτιστικό, φυσικά, σε διοργανώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε ό,τι προσφέρει χαρά στον πολίτη.

Οι καλλιτέχνες πρέπει να «χρωματίζονται»;

Το «χρώμα» του καλλιτέχνη είναι το «χρώμα» της καρδιάς του, που πρέπει να χτυπάει δυνατά για νέες ιδέες, με αφορμή τη δημοφιλία του μέσω των τραγουδιών του. Κατ’ εμέ, δεν πρέπει να μπαίνει σε κουτιά. Ο στόχος είναι το μέλλον για τη νέα γενιά και όχι το χρώμα.

Φέτος στο Survivor όλοι… τρώνε! Εσύ επέστρεψες αδυνατισμένος κατά πολύ. Ποια είναι η γνώμη σου για τις αποκαλύψεις που θέλουν τους παίκτες να τρώνε κρυφά;

Εγώ προσωπικά το 2017 στο Survivor έχασα 34-35 κιλά και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ταλαιπωρία, στην πείνα, στις κακουχίες αλλά και στα αγωνίσματα. Αν τώρα βρίσκουν τρόπους να τρώνε, από τη μία καλά κάνουν και απ’ την άλλη χαλάνε τη μαγεία του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό και το παιχνίδι πλέον, με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χαλάσει, έχει χάσει τη μαγεία του, τον αυθορμητισμό του, την αλήθεια του και έχει γίνει κάτι άλλο, το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει πλέον. Τα λεφτά, βέβαια, είναι καλά αλλά δεν είναι όλα λεφτά…




Τα δυο τρόφιμα που τρώει ο Μπο


«Πράγματι, είναι πολύ εύκολο να τα ξαναπάρεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα παραμείνω σε αυτά. Έδωσα το λόγο μου στον Σάκη (σ.σ. Τανιμανίδη) την ημέρα του τελικού μπροστά σε όλο τον κόσμο, αλλά πάνω από όλα ήθελα να το κάνω για μένα. Τώρα πήρα δύο κιλά και είμαι 90. Νιώθω πιο υγιής, έχω μεγαλύτερες αντοχές, καλύτερη κίνηση, είμαι πιο γρήγορος. Όσο για τη διατροφή, προσέχω να μην τρώω λιπαρά. Για την ακρίβεια, τρώω κοτόπουλο – ρύζι, ρύζι – κοτόπουλο. Μέχρι εκεί!», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.