Ads Top

Survivor Διαρροή 26/4: Οριστικό! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιοι βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση..

Ανατρεπτικές εξελίξεις έχουμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor με τα spoiler για τις ασυλίες και τους παίκτες που βγαίνουν υποψήφιοι να πέφτουν σα βόμβες το ένα μετά το άλλο από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.




Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η «συμβίωση» των δύο ομάδων κάτω από την ίδια καλύβα έχει φέρει έντονο εκνευρισμό ήδη και αυτός πρόκειται να ανεβάσει ένταση στη συνέχεια.

Όσον αφορά τους αγώνες όμως οι κόκκινοι μέχρι στιγμής μοιάζουν να έχουν το πλεονέκτημα. Αυτό θα αλλάξει όμως σήμερα καθώς οι μπλε κερδίζουν την ασυλία και αυτοί οι δύο παίκτες βγαίνουν στον τάκο από τους κόκκινους.



Τι θα γίνει όμως στο αυριανό επεισόδιο; Άλλος ένα δυνατός αγώνας θα φέρει στα όριά τους τους παίκτες. Έχει γυρίσει όμως ο τροχός και οι μπλε φαίνεται πως ρολάρουν καθώς αυτοί θα είναι και πάλι οι νικητές της ασυλίας.

Οι κόκκινοι λοιπόν θα κληθούν να βγάλουν άλλους 2 υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ θα έχουμε και ισοψηφία στην ψηφοφορία.



Οι παίκτες που θα είναι ο 4ος και ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά σε μια ψηφοφορία που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα προτιμήσει το κοινό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.