Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Τα ποσοστά της χθεσινής 20/4 ψηφοφορίας


Έτοιμος για Γαλάτσι ο πρώτος στην ψηφοφορία, απίστευτο ποσοστό - Ανατροπή στη δεύτερη θέση - Δείτε για πόσες ψήφους αποχώρησε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
Στο τέλος ακόμη ενός κύκλου προχωρήσαμε στο Survivor All Star, αν και κράτησε δύο ολόκληρες εβδομάδες, κάτι που άξιζε την υπομονή των παικτών, βέβαια, καθώς επρόκειτο να φτάσουμε στην τελευταία αποχώρηση πριν από το πάρτι της ένωσης.




Οι δύο ομάδες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να έχουν τις λιγότερες πιθανότητες για την αποχώρηση κάποιου παίκτη τους, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη πάντως να είναι εκείνος, που στο τέλος δεν τα κατάφερε, φτάνοντας στην πηγή αλλά μη γευόμενος το γλυκό νέκταρ του μεγάλου πάρτι, γυρίζοντας αντιθέτως στην Ελλάδα, μετά και τη δεύτερη εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο.



Survivor All Star: Τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας

Με αυτό τον τρόπο, για τους εναπομείναντες παίκτες το μεγάλο γεγονός έρχεται και φαίνεται πια ξεκάθαρα, ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το ριάλιτι, μετά από ήδη σχεδόν τέσσερις μήνες προβολής του. Μερικοί, βέβαια, έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φάνηκε από την τελευταία ψηφοφορία, όπου ένας παίκτης υπήρξε σαφέστατα κερδισμένος.



Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος σε δεύτερη σερί του υποψηφιότητα βρέθηκε στην πρώτη θέση των θετικών ψήφων με το εντυπωσιακό 37% ανάμεσα σε πέντε υποψήφιους. Για τη δεύτερη θέση «κονταροχτυπήθηκαν» Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας, με τον πρώτο να επικρατεί με 25% έναντι 23% του μισθοφόρου. Πολύ κοντά στην αποχώρηση έφτασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που συγκέντρωσε το 9% των ψήφων, αλλά δεν ήταν χειρότερο από το 6% του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.