Ads Top

Σασμός Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Β' Κύκλου


Έτσι τελειώνει ο Β' Κύκλος του «Σασμού», διέρρευσαν όλα.. 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού έτσι τελειώνει ο Β’ Κύκλος.

Γλυκόπικρο θα είναι το τέλος της φετινής σεζόν της πετυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, αφού εκτός από χαρές θα περιέχει και αναφορές στο παρελθόν με πρόσωπα και γεγονότα που καθόρισαν τους ήρωες της Άνω Ποριάς. Το περιοδικό Tv24 μας μεταφέρει αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν.




Δεν έχουν υποφέρει λίγα οι ήρωες της Άνω Ποριάς στα σχεδόν δύο χρόνια που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τη σειρά. Χαρές, λύπες, εξαφανίσεις, μυστήρια, φυλακή, απομόνωση, δάκρυα και κατάρες. Όλα τα έχουν δει οι τηλεθεατές, εκτός από ευτυχισμένους γάμους.

Γι’ αυτό τον λόγο οι σεναριογράφοι της σειράς, με επικεφαλής την Εμμανουέλα Αλεξίου, αποφάσισαν το φετινό τέλος να κρύβει μέσα του μεγάλες δόσεις χαράς και συγκίνησης. Και πολλά πλάνα από τον χορό του… Ησαΐα!

Καλά καταλάβατε, η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί με δύο μεγάλους γάμους που θα φέρουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους κατοίκους του ορεινού χωριού της Κρήτης και κατά συνέπεια σε εμάς.

Άλλωστε και πριν λίγες ημέρες οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, με αφορμή τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, αναρωτήθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες, πότε θα πάνε σε έναν φυσιολογικό γάμο!

Πρώτη και καλύτερη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Θοδώρα και ο Γιώργος. Ο Λευτέρης Ορφανός σύντομα θα αποκαλύψει στον έρωτα της ζωής του την πραγματική του ταυτότητα και ενώ εκείνη στην αρχή θα τον εγκαταλείψει και εκείνος θα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, στη συνέχεια οι δυο τους όχι απλά θα ενωθούν αλλά θα αποφασίσουν να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου.



«Δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου. Θοδώρα, η σχέση μας με καθόρισε. Είσαι αυτό που έψαχνα στη ζωή μου και δεν θέλω να σε χάσω. Τι λες; Θέλεις να γίνεις επίσημα η κυρία Βιδάλη;», θα της πει πεσμένος στα γόνατα και η Θοδώρα δεν θα προλάβει καν να απαντήσει από τη συγκίνησή της.

Εξίσου χαρούμενοι θα φανούν με την εξέλιξη της σχέσης τους οι γονείς της. Παρόλο που στην αρχή είχαν τις αμφιβολίες τους, η Άννα και ο Παντελής θα είναι ενθουσιασμένοι που η κόρη τους μετά από τόσα βάσανα κατάφερε να αγγίξει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του Γιώργου.

Το δεύτερο ζευγάρι που θα βρεθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ενώπιον του παπά-Μιχάλη θα είναι αυτό της Άσπας και του Μύρωνα. Η συγκατοίκησή τους μπορεί να αναδεικνύει κάποια προβλήματα στη σχέση τους, όμως την ίδια στιγμή θα αποκαλύψει πόσο ταιριαστοί είναι και πως τελικά δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Ο Μύρωνας θα της κάνει πρόταση γάμου και η Ασπα θα του απαντήσει: «Είναι τιμή μου να γίνω γυναίκα σου. Είσαι ο μόνος άντρας που στάθηκες με τόση αυταπάρνηση στο πλευρό μου. Προχωράμε μαζί. Και στα καλά και στα άσχημα. Πάντα μαζί», θα δηλώσει, κάνοντας τον βοηθό του Αντώνη να λιώσει από τη χαρά του.

Στην Άνω Ποριά εκτός από γάμους και γλέντια, περίοπτη θέση θα έχει και η έκπληξη. Μετά από καιρό θα εισβάλλουν δύο πρόσωπα που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους. Και αυτοί θα είναι ο Μάκης Χριστογιάννης (Αργύρης Πανταζάρας) και ο Βλάσης Καραπάνος (Λάζαρος Γεωργακόπουλος).

Ο μεν πρώτος θα βρεθεί στην Κρήτη για να προσεγγίσει ξανά τη Στέλλα, η οποία θα εκπλαγεί βλέποντάς τον μπροστά της, ενώ ο δεύτερος θα επανέλθει στις οθόνες μας μέσω flashback για να φωτίσει στιγμές του παρελθόντος όσο ήταν μπλεγμένος με την παρανομία. Λέγεται μάλιστα πως θα αποδειχτεί η συνεργασία που είχε με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Ο τελευταίος ουκ ολίγες φορές τον έχει αναφέρει…


Η Καλλιόπη ενοχοποιεί τον Νικολή



Ο Μαθιός με τον Παύλο συνεργάζονται για να βρουν σε ποιον ανήκει το όπλο που βρήκε ο Μανόλης, όμως βλέποντας η «καπετάνισσα» πως ο Βρουλάκης είναι στα πρόθυρα να ανακαλύψει τα ίχνη του γιου της, ενοχοποιεί τον ανιψιό της τον Νικολή, για να τον παραπλανήσει.

Ο Μαθιός θα εξοργιστεί με την κίνησή της αυτή και θα της το πει αλλά η Καλλιόπη θα του εξηγήσει πως θα έκανε τα πάντα για να μη βρεθεί εκείνος ενώπιων αστυνομικών και δικαστών. Ο Βρουλάκης θα κάνει τα πάντα για να μάθει αν τα όσα ισχυρίζεται η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων ευσταθούν.


Ο Αστέρης λυγίζει όταν ο Πετρής τον φωνάζει «μπαμπά»!



Ξέρει πως η Αργυρώ Βρουλάκη είναι η γυναίκα της ζωής του αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι επί δύο χρόνια του στέρησε τον καρπό του έρωτά τους, τον μικρό Πετρή.

Τόσο ο Μαθιός όσο και η Βασιλική θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη και να τον κάνουν να δει και τη δική της πλευρά, όμως ο Αστέρης δεν θα ξέρει τι να αποφασίσει για το μέλλον του.

Μέχρι που όταν βρεθεί ξανά με τον γιο του, εκείνος θα τον φωνάξει «μπαμπά» και ο γιος της Καλλιόπης θα λυγίσει και μόνο στο άκουσμα της μικρής αυτής λέξης.



 Αυτομάτως όλα θα πάρουν στο μυαλό του τη θέση που τους αξίζει και λίγο αργότερα θα κάνει στην Αργυρώ μια πρόταση που θα της αλλάξει τη ζωή: «Θέλω να σε παντρευτώ και ξέρω πως κατά βάθος το ίδιο θες και εσύ. Όμως ας το κάνουμε μόνοι μας. Να παντρευτούμε μακριά από όλους και όλα.

Να πάρουμε το παιδί μας και να φύγουμε. Τέλος τα προβλήματα, Αργυρώ. Πρέπει να ενώσουμε την οικογένειά μας», θα της πει και εκείνη δεν θα ξέρει πώς να αντιδράσει. Ούτε καν αν πρέπει να το πει στη Μαρίνα.


Ο Ευθύμης βλέπει ξανά μπροστά του τη Ρέα



Φαίνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον σκοτεινό άντρα της νύχτας και όλοι φεύγουν από το πλευρό του, ο ένας μετά τον άλλον. Οι συνεργάτες του τον εγκαταλείπουν και εκείνος αντιλαμβάνεται πως ίσως τελικά μείνει μόνος του.

Ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από τον Λευτέρη κρύβεται ο μυστικός αστυνομικός Γιώργος Βιδάλης, νιώθει καταρρακωμένος και δεν ξέρει αν υπάρχει λόγος να συνεχίσει το έργο του στη νύχτα. 

Η προδοσία θα θολώσει το μυαλό του, θα πιει όσο περισσότερο μπορεί για να ξεχάσει και εκείνη τη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά του η Ρέα.

Θα του μιλήσει με το γλυκό της ύφος ζεσταίνοντάς του την ψυχή, ενώ θα τον κατευθύνει να αποχωρήσει από τη νύχτα και να ζήσει μια ήρεμη ζωή. Ο Ευθύμης όμως θα δυσκολευτεί να καταλάβει πως η κουβέντα αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα όραμα.

Αρχίζει λοιπόν σιγά-σιγά να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του κάνοντας τους εχθρούς του να τρίβουν τα χέρια τους, ειδικά η οικογένεια των Σταματάκηδων, τους οποίους είχε βάλει στο μάτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.