Ads Top

«Τελείωσε» από τον Ολυμπιακό πριν το τέλος των playoffs!


Ξένος άσος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και ψάχνει ήδη την νέα του ομάδα..

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι «ψάχνεται» ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν θα συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα.




Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να τελειώσουν σύντομα το θέμα του προπονητή και παράλληλα, το κομμάτι του ρόστερ. Εκεί που κάποιες αποφάσεις, δεν θα χρειαστούν το «οκ» του νέου τεχνικού. Υπάρχουν περιπτώσεις που αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων και σε αυτό το πλαίσιο έτσι, έχουν σταλεί τα ανάλογα μηνύματα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αποχωρήσουν από το Ρέντη το επόμενο διάστημα. Ένας από αυτούς, θα είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια των πλέι οφ. 



Και ο ίδιος έχει εισπράξει το όλο κλίμα και πλέον «ψάχνεται» για την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Διανύοντας το 33ο έτος της ηλικίας του και αυτός, στις δύο του σεζόν με τον Ολυμπιακό έπαιξε σε 51 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 8 γκολ.

Μόνο που προβλημάτισε αρκετά καθώς ήταν επιρρεπής στους τραυματισμούς, πάνω που έδειχνε κάτι, έβγαζε ένα πρόβλημα και έμενε εκτός προπονήσεων. Έτσι, ρυθμό δεν μπορούσε να βρει, να τον εμπιστευθούν οι προπονητές επίσης δύσκολο και λογικά, το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4/2023) ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ένα ακόμη κεφάλαιο κλείνει για τους Πειραιώτες, με τον ποδοσφαιριστή ήδη να μαζεύει τα πράγματά του και να ετοιμάζεται για την επόμενή του ημέρα. Είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι πάντως και στην πιάτσα λέγεται πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην Τουρκία, απ’ όπου υπήρχε ενδιαφέρον και στο παρελθόν. Έχει καλό όνομα εκεί άλλωστε, καθώς έπαιξε τόσο στην Γαλατά όσο και στην Φενέρ.



Ο Ολυμπιακός επένδυσε πάνω του, πίστεψε πως μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση για τα άκρα, αλλά ειδικά φέτος δεν μπόρεσε να συνεισφέρει. Ήταν και πολύ άτυχος σε εκείνο το βράδυ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο 3-0 του Κυπέλλου, όταν σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια. Οι τίτλοι τέλους μπαίνουν και γι’ αυτόν πάντως και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός για τα άκρα θα κοιτάξει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές ποιότητας και χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.