Ads Top

«Από πότε μιλάς έτσι; Είσαι αγενής!» - Άγριος τσακωμός Ηλιάνας Παπαγεωργίου με παίκτρια στο «My Style Rocks» (Vid)


«Έξω φρενών» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με παίκτρια στον αέρα του «My Style Rocks» - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Η επιλογή ενός «φάουλ» κολιέ από παίκτρια του «My Style Rocks» ήταν αρκετή για να βγάλει από τα ρούχα της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα του ΣΚΑΪ.




Όλα ξεκίνησαν όταν η Ειρήνη Παπαβασιλείου εμφανίστηκε στο πλατό του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ φορώντας ένα κολιέ από… τάματα που οι πιστοί αφήνουν στις εκκλησίες, με την ίδια μάλιστα να μην μοιάζει να καταλαβαίνει τον λόγο που το συγκεκριμένο αξεσουάρ σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από τις συμπαίκτριές της όσο και από την κριτική επιτροπή.

Η Ηλιάνα προσπάθησε αρχικά να εξηγήσει στην παίκτρια τους λόγους που το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν είχε θέση στο look της, τονίζοντας πως φορέθηκε χωρίς καν εκείνη δεν γνωρίζει τι συμβολίζει, με εκείνη όμως να μην καταλαβαίνει και να απαντά με αγένεια στην κριτή, μιλώντας της στον ενικό.



«Δεν μου είπες τον λόγο που μου έβαλες 1», είπε η Ειρήνη με τα αίματα να… ανάβουν.

«Από πότε μιλάμε στον ενικό;», απάντησε αρχικά η Ηλιάνα με την ατμόσφαιρα να γίνεται ολοένα και πιο «βαριά». 

«Από την αρχή», συνέχισε η παίκτρια, για να πάρει την απάντηση: «Eσύ μου μιλάς στον ενικό; Η συζήτηση έχει τελειώσει όπως έχεις καταλάβει, έχω βαθμολογήσει».



Πρόκειται σίγουρα για μία από τις ελάχιστες φορές που η Ηλιάνα χάνει τον έλεγχο on air, με το επεισόδιο να συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με όσα είπε η εικόνα αυτή μόνο ως «προσβλητική» για όσους πιστεύουν στον Θεό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.