Ads Top

MasterChef Spoiler 7/4: Έκπληξη! Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι


Αποχώρηση «βόμβα» από το Masterchef - «Διέρρευσε» ποιος αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.. 
Η αλλαγή στους κανόνες και η διπλή δοκιμασία που δοκιμάζει παράλληλα και τις αντοχές των παικτών στο MasterChef και πώς τελικά κάποιοι παίκτες καταφέρνουν να σωθούν. 




Λίγο πριν φτάσουμε στην τελικά δεκάδα του MasterChef ο ανταγωνισμός περνά σε άλλο επίπεδο. Το ίδιο και η απογοήτεση ορισμένων παικτών για τον πόλεμο που δέχονται από εκείνους που μέχρι πρότινος θεωρούσαν συμμάχους.

Πραγματική survivor αναδεικνύεται σήμερα η Μαρία Μπέη ενώ φυσικό και επόμενο το αποτέλεσμα της σημερινής αποχώρησης με το οριστικό «αντίο» ενός παίκτη που όλοι θα θέλαμε φέτος για τελικό νικητή.

Porfiris rules


Ο Γιώργος Πορφύρης στο χθεσινό MasterChef με την διαδικασία των 7+7 μονομάχων κατάφερε να δημιουργήσει σασπένς. Πρακτικά χωρίς να φέρει παραπάνω τηλεθέαση. Απλά διατήρησε την πολύ καλή πορεία του διαγωνισμού τον τελευταίο μήνα.



Σήμερα θα μάθουμε τα αποτελέσματα της αναμέτρησης μεταξύ των ζευγαριών που δημιούργησε. Το μόνο που μάθαμε ήδη από χθες, είναι πως η Μαρία Μπέη πηγαίνει απευθείας για δοκιμασία αποχώρησης, στη μόνη διαδικασία που έβγαινε αμέσως το αποτέλεσμα. Πηγαίνει όμως;

Εδώ έχουμε την ανατροπή. Γιατί σήμερα μετά το συμβούλιο, θα προκύψουν μεν οι 6+1 υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά δεν θα μαγειρέψουν και οι 7.

Θα προηγηθεί ένα τέστ γευσιγνωσίας και οι 3 που θα αποτύχουν θα είναι εκείνοι που τελικά θα αγωνιστούν για την παραμονή τους. Η Μαρία Μπέη σε αυτή την δοκιμασία θα καταφέρει να περάσει και να πάει στον εξώστη.

Γενικά τα φαβορί απόψε, θα διασωθούν. Ειδικά από τους παλιούς παίκτες, καθώς η παραγωγή έχει επενδύσει σε εκείνους για τη συνέχεια. Οι περισσότεροι των προηγούμενων διαγωνισμών όμως, είναι επιφυλακτικοί στις δηλώσεις και στις κινήσεις τους. Μπήκαν διαφορετικοί στο MasterChef.



Και για να το πούμε πιο απλά, μαγειρεύουν πολύ καλά, αλλά δεν προσφέρουν το reality που κάποιοι ήλπιζαν ότι θα δώσουν. Πάρτε παράδειγμα την Μαρία Λαζαρίδου η οποία δεν έδωσε «τροφή» στην επανάληψη της παλιάς της κόντρας με τον Στέφανο στο χθεσινό επεισόδιο. Ούτε και θα το κάνει στη συνέχεια.

Σήμερα θα ζήσουμε και την τελική αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου όπως σου έχουμε ήδη αποκαλύψει.

Μετά το σοβαρό ατύχημά του και όλοι θα περιμέναμε ότι οικειοθελώς θα έφευγε, ο Γρηγόρης το πάλεψε, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο να δείξει το ταλέντο του. Στην ουσία μαγείρευε με ένα χέρι.

Θα προτιμούσαμε βέβαια να έχει αποσυρθεί για λίγο μέχρι να αναρρώσει και να επιστρέψει, παρά να δοκιμάζεται με τραυματισμένο σοβαρά το χέρι του. Καταλάβαμε όμως ότι ήταν και δική του επιθυμία αυτό και όχι μία απόφαση της παραγωγής.

Για να σου δώσω και ένα hint για το μετά, αυτές τις ημέρες γίνονται και τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα της προημιτελικής φάσης του διαγωνισμού στην ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στη Λίμνη Δόξα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.