Ads Top

MasterChef Spoiler 21/4: Έρχεται αποχώρηση βόμβα στο παιχνίδι (vid)


Αποχώρηση βόμβα που κανείς δεν περιμένει στο σημερινό επεισόδιο - Ποιος αποχωρεί - Σoκ στους κριτές με ωμό φαγητό
Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 21:00 στο MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να συνεχίζεται με ανοδική πορεία στην τηλεθέαση της prime time.




Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία στο σπίτι του Πρέσβη των ΗΠΑ, έφερε τα πάνω κάτω και δοκίμασε για τα καλά τα μαγειρικά όρια των παικτών, με τον πήχη δυσκολίας να ανεβαίνει.

Οι εντάσεις και οι διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων δεν έλειψαν, κάτι που φάνηκε και στο τελικό αποτέλεσμα, που προκάλεσε προβληματισμό στους κριτές.

Σήμερα, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, θα ανακοινώσουν την τελική βαθμολογία στους κόκκινους που είχαν αρχηγό την Μαρία Λαζαρίδου αλλά και τους Μπλε του Στέφανου Χίλα, με ένα εκ των πιάτων που δοκίμασαν να είναι απολύτως ωμό, κάτι που θα σοκάρει τους δημιουργούς του.



Φυσικά, θα ακολουθήσει μια απαιτητική ψηφοφορία αλλά και διαδικασία αντιγραφής και αποχώρησης, με τους παίκτες που θα βρεθούν στον τάκο, να καλούνται να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, Μιχάλη Χατζηκαλημέρη.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα θα προκαλέσει έκπληξη καθώς δυστυχώς για τον ίδιο, θα πληρώσει τα λάθη της σημερινής αλλά και της χθεσινής ημέρας.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.