Ads Top

Γιαννακόπουλος: Οι πρώτες δύο κινήσεις, το μπάτζετ και ο προπονητής


Έτοιμος να ξεσηκώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Ποιες είναι οι δύο πρώτες μεγάλες μεταγραφές που θέλει να κάνει - Ποιος είναι φαβορί για προπονητής πλέον

Οι υπογραφές του ψηλού και του "άσου" θα ξεσηκώσουν το ΟΑΚΑ! Ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού θα ανεβάσει το μπάτζετ, όντας αποφασισμένος να αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Οι πρώτες δύο κινήσεις, τα ονόματα που θέλει να φέρει και οι εξελίξεις με τον προπονητή.




Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν έφτανε, ώστε να σπάσει την αρνητική για αυτόν παράδοση. 

Το σερί των Πειραιωτών συνεχίστηκε και έφτασε στο 13-0 με τους «πράσινους» από την πλευρά τους να ετοιμάζουν επική αντεπίθεση, κυρίως όσον αφορά στην επόμενη σεζόν. Στην τρέχουσα χρονιά θα παλέψουν όσο μπορούν για το πρωτάθλημα, αλλά ξέρουν ότι οι πιθανότητές τους για να τα καταφέρουν είναι λίγες.

Οι κινήσεις για το νέο Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει, στο θέμα του προπονητή ο Αταμάν με τον Λάσο είναι εκείνοι, που είναι φαβορί, στο κομμάτι των παικτών οι θέσεις του πλέι-μέικερ και του σέντερ είναι εκείνες, όπου έχει τεθεί προτεραιότητα.



Ο μεγάλος στόχος για τον «άσο» είναι ο Φακούντο Καμπάτσο και θα γίνει υπέρβαση, προκειμένου ο Αργεντίνος γκαρντ να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στον Ερυθρό Αστέρα ο Καμπάτσο δεν πρόκειται να μείνει και έτσι ο εξάστερος θα προσπαθήσει μήπως και καταφέρει να τον κάνει δικό του, γνωρίζοντας ότι η αποστολή του θα είναι πολύ δύσκολη.

Για την θέση του σέντερ, πρώτος στόχος είναι να μείνει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Και γιατί είναι Ελληνας και γιατί σε ένα καλύτερο αγωνιστικό πλαίσιο, μπορεί να αναπτύξει καλύτερα τα προσόντα του, κάτι, που έχει φανεί στο παρελθόν.



Ο Παπαγιάννης θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά ο Γιαννακόπουλος θα προσπαθήσει να τον πείσει να μείνει στο ΟΑΚΑ και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Θα γίνουν κι άλλες μεγάλες κινήσεις, ήδη ακούγονται για προχωρημένες αυτές των Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο, και το πλέον σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει καμία σχέση ούτε με την ομάδα της φετινής χρονιάς, ούτε πολύ περισσότερο με τις δύο προηγούμενες, οι οποίες ήταν στο καθεστώς έσοδα-έξοδα.

Ο Γιαννακόπουλος έχει πεισμώσει πολύ και θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στα παλιά του μεγαλεία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.