Ads Top

Η πρώτη μεταγραφή Αταμάν στον Παναθηναϊκό!


Δείτε ποιον θέλει να φέρει ο Αταμάν στην Ελλάδα αν αναλάβει τον Παναθηναϊκό..

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «κυκλώσει» το όνομα του Εργκίν Αταμάν για τον πάγκο του, όμως η παρουσία του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην Ελλάδα είναι και για μια σπουδαία μεταγραφή.




Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την επόμενη μέρα, παρά το γεγονός ότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν τα play off του πρωταθλήματος και στόχος της κατάκτησης του τίτλου.

Κακά τα ψέματα όμως στο τριφύλλι έχουν αντιληφθεί τα λάθη που έγιναν τη φετινή χρονιά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε δράση και βγαίνει μπροστά για να γίνει καλύτερος ο Παναθηναϊκός και να επιστρέψει άμεσα στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι πράσινοι κινούν ήδη τις διαδικασίες για τον επόμενο προπονητή, με τον Εργκίν Αταμάν να είναι ο πρώτος στόχος και τον Τούρκο να γνωρίζει και τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα για την συγκεκριμένη υπόθεση, που όμως δεν είναι και η μόνη σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.



Ο Παναθηναϊκός παράλληλα ψάχνει και παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα για να κάνουν τη διαφορά, ενώ θέλει και την ελληνοποίηση του ρόστερ του με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να είναι ένας τέτοιος παίκτης. Ο Μήτρου-Λονγκ αναμένεται να πάρει το ελληνικό διαβατήριο που δικαιούται, λόγω επιβεβαιωμένης καταγωγής του από την Ελλάδα.

Μία εξέλιξη που κάνει τον γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο ακόμα πιο ελκυστικό στις ελληνικές ομάδες, καθώς θα ενδυναμώσει τον ελληνικό τους κορμό. 

Φυσικά, από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα Αταμάν, το όνομα του Μήτρου Λονγκ θα πρέπει να το κρατήσουμε στα υπόψη για το μέλλον, καθώς δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή για τον παίκτη μέχρι τώρα. 



Πάντως δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ασχοληθεί με την περίπτωση του ομογενή γκαρντ, ειδικά από τη στιγμή που θα έχει και το ελληνικό διαβατήριο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.