Ads Top

Έφυγε από την Αθήνα ο Σρέντερ!


Τι βγαίνει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για την υπόθεση Σρέντερ..

Ο Άλφρεντ Σρέντερ αποχώρησε από την Αθήνα, χωρίς συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Δίαυλος επικοινωνίας και με άλλους προπονητές.




Έφυγε ο Άλφρεντ Σρέντερ από την Αθήνα την Πέμπτη (27/4), με την υπόθεσή του να παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές γνωρίζουν τα "θέλω" η μία της άλλης, οπότε τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Οι ερυθρόλευκοι ανέλυσαν το πλάνο τους και τι επιθυμούν για την επόμενη ημέρα της πειραϊκής ομάδας και ο Ολλανδός προπονητής έδειξε θετικός για το πρότζεκτ, τονίζοντας όμως ότι θέλει να αναλάβει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο 50χρονος τεχνικός εμφανίστηκε διστακτικός στο να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία, δηλαδή να καθίσει στον πάγκο για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια στα playoffs του πρωταθλήματος, ζητώντας να έχει τον απαραίτητο χρόνο αναλαμβάνοντας μετά το τέλος της περιόδου.


Δίαυλος επικοινωνίας και με άλλους προπονητές





Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να διευκρινιστεί ότι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ούτε διαφωνία με κανέναν προπονητή. Γίνεται εδώ και καιρό διερεύνηση και συζήτηση με αρκετούς τεχνικούς που βρίσκονται στην τελική λίστα του Ολυμπιακού και στον κατάλληλο χρόνο, θα παρθεί η απόφαση για τον νέο προπονητή.

Παράλληλα, με τις επαφές με τον Σρέντερ, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει λοιπόν δίαυλο επικοινωνίας και με άλλους προπονητές. Οι τρεις εξ΄ αυτών είναι ο ελεύθερος Τζενάρο Γκατούζο και οι Σεργκέι Ρεμπρόφ και Ντιέγκο Μαρτίνες οι οποίοι εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Αλ Αϊν και την Τίγκρε αντίστοιχα. Ο Ουκρανός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και ο Αργεντινός έως τον Δεκέμβριο.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό προτείνονται διαρκώς ονόματα προπονητών (μεταξύ των οποίων, ο Μπορδαλάς, ο Μαρς και ο Λάζε), καθώς όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων δημιουργούνται νέα δεδομένα.

Προ ημερών, για παράδειγμα, αποχώρησε ο Ρούντι Γκαρσια από τον πάγκο της Αλ Νασρ και τις τελευταίες ώρες από εκείνον της Χετάφε ο Κίκε Φλόρες. Και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή, τι μπορεί να προκύψει το επόμενο δεκαπενθήμερο για τεχνικούς οι οποίοι έχουν συμβόλαια με ομάδες.



Θα πει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα νέο προπονητή, ώστε να παρθούν αποφάσεις και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι διαδικασίες για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης περιόδου, όμως, αυτό προσπαθεί και η διοίκηση των ερυθρόλευκων. Ενδεικτικές είναι οι συζητήσεις με τον Σρέντερ και τον Γκατούζο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά και οι βολιδοσκοπήσεις στον Ρεμπρόφ και στον Μαρτίνες.

Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό και υπάρχουν πολλές συζητήσεις με αρκετούς προπονητές. Οι ερυθρόλευκοι κινούνται σε πολλά μέτωπα και σύντομα αναμένεται να υπάρξει λευκός καπνός.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.