Ads Top

Κούγιας: «Δεν θέλω βοήθεια από Μαρινάκη!»


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από Κούγια για Ηρακλή, Μαρινάκη και όχι μόνο..

Ο γνωστός ποινικολόγος εκτόξευσε "βόμβες" για τον Θοδωρή Καρυπίδη, ενώ μίλησε και για την είσοδό του στα διοικητικά του Ηρακλή.




Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας μεταξύ άλλων για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την είσοδό του στον Ηρακλή και γενικότερα το προσκήνιο και τα παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι από πίσω ο Μαρινάκης. Σας θυμίζω ότι η ΑΕΛ έπεσε για έναν βαθμό. Αντί να πέσει η Λαμία έπεσε η ΑΕΛ. Σε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς έβαλε την ομάδα του Τσάμπιονς λιγκ, ενώ με τους αντιπάλους μας έκανε αλλαγές. 



Δεν έκρυψα την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Δεν λογάριαζα ούτε Βαρδινογιάννη ούτε Λάτση. Μην μπερδεύεις τον δικηγόρο Κούγια με τον παράγοντα Κούγια. Δε θέλω εγώ να βοηθήσει ο Μαρινάκης. Θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό και θα το δείτε»

Για το επεισόδιο με τους οπαδούς στο πρώτο του παιχνίδι στον Ηρακλή, κόντρα στη Βέροια: «Ήρθε ένας μπράβος που μου είπαν παλαιότερα ότι ήταν του Καρυπίδη και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Αντέδρασα, και πολύ άσχημα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.