Ads Top

Δήμος Λάρισας: «Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών - Να μην εκδοθούν εισιτήρια!»


Όλα στον αέρα ξανά - Ούτε η Λάρισα θέλει τον Τελικό..

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαρισαίων ζητάει από την ΕΠΟ να μην επιτραπεί η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών αλλά και το να μην εκδοθούν εισιτήρια, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο AEL FC Arena!




Όπως διαβάσατε νωρίτερα σήμερα η ΕΠΟ βρίσκεται σε επαφές με τον Κ. Πηλαδάκη, ιδιοκτησίας του οποίου είναι το AEL FC ARENΑ, για την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Novibet στο συγκεκριμένο στάδιο. Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως υπήρχαν και προχωρημένες επαφές για το να γίνει το παιχνίδι με κόσμο. 

Αυτή η προοπτική βρίσκει αντίθετο τον Δήμο Λαρισαίων, που θέτει μια σειρά από προϋποθέσεις προκειμένου να διεξαχθεί χωρίς... δράματα ο αγώνας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Δήμου Λαρισαίων για διεξαγωγή τελικού Κυπέλλου Ελλάδος

✅Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος θεωρητικά θα πρέπει να είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια όμως και με τη δράση οργανωμένων ομάδων χούλιγκανς έχει μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη.



🔷Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, συζητά με τον ιδιώτη κάτοχο αθλητικών εγκαταστάσεων να διεξαχθεί ο φετινός Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στη Λάρισα, χωρίς βεβαίως να ερωτηθεί ο Δήμος Λαρισαίων.

👉Μπορεί ο  δήμος μας, να μην έχει ρόλο στην απόφαση για τη διεξαγωγή του Τελικού, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει παραχωρηθεί, εδώ και χρόνια, από τη ΓΓΑ σε ιδιώτη η έκταση όπου κατασκευάστηκε το νέο γήπεδο της πόλης (AEL FC Arena), με ισχυρή αντίδραση τότε του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, ωστόσο η δημοτική αρχή έχει το θεσμικό καθήκον να διαφυλάξει την πόλη και τους κατοίκους της από πιθανά έκτροπα, σαν αυτά που είδαμε σε ανάλογες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

⚽Για το λόγο αυτό ζητούμε από την ΕΠΟ και όλους τους αρμόδιους φορείς να εξετάσουν σοβαρά τη στάση και τις αποφάσεις και να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε περίπτωση που αποφασίσουν τη διεξαγωγή του τελικού στην πόλη μας και να διασφαλίσουν την ηρεμία και την τάξη μας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως:

❗Την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών  και την πιστή τήρηση του μέτρου από την Ελληνική Αστυνομία

❗Τη μη έκδοση εισιτηρίων για τον τελικό, παρά μόνο προσκλήσεων οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά στους Λαρισαίους φιλάθλους, μέσω των τοπικών αρχών και φορέων (Δήμος, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διευθύνσεις Εκπαίδευσης - σχολεία κ.α.)



❗Τη λήψη έκτακτων μέτρων από την Αστυνομία, ώστε να αποφευχθούν παραβατικές συμπεριφορές ακόμη και από μεμονωμένους φιλάθλους.

🔷Η Λάρισα, ως ανοικτή και φιλόξενη πόλη,  έχει διοργανώσει με τρόπο άψογο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Δεν έχει ωστόσο καμία πρόθεση να γίνει το πεδίο στο οποίο θα εξελιχθεί ένας εφιάλτης.

⚽Ένας τελικός, τη διεξαγωγή του οποίου η ΕΠΟ μεταφέρει από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα,  αποτελεί την απόλυτη απαξίωση του ποδοσφαίρου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.