Ads Top

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: «Τελειώνει» ο Σωκράτης, φήμες για επιστροφή Τζόρτζεβιτς!


Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι - Ποιοι επιστρέφουν, σε ποιο ρόλο «παίζει» η επιστροφή Τζόρτζεβιτς




Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ» είναι δεδομένο ότι όταν κυκλοφορεί πλέον η πληροφορία (και δεν διαψεύδεται κι όλας) ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε επίπεδο στελεχών και ανθρώπων που έχουν καθημερινή τριβή στο ποδοσφαιρικό τμήμα στον Ρέντη, θα αρχίσουν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για ανθρώπους που ενδεχομένως να πιάσουν δουλειά στον νέο Ολυμπιακό. 

Όπως πριν από τρεις μήνες, έτσι και τώρα το όνομα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς κυκλοφορεί ως σενάριο, ότι μπορεί να αναλάβει κάποιο πόστο, δίχως να διευκρινίζεται ακριβώς ο ρόλος. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε αυτή τη στιγμή, ότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Το καταθέτουμε ως σενάριο που κυκλοφορεί και... βλέπουμε αν θα έχει βάση. 



Το θέμα του Γιαν Εμβιλά παραμένει ακόμα ανοιχτό. Υπήρχε μια πληροφορία που ήθελε τον Γάλλο να έχει στα χέρια του μία προσφορά από πλευράς Ολυμπιακού (ή τουλάχιστον μια ενημέρωση για το συμβόλαιο που σκοπεύει να του προσφέρει), αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα για να λήξει το θέμα της παραμονής του, είτε έτσι είτε αλλιώς. Αφού ολοκληρωθεί η σεζόν, τότε θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Εμβιλά. 

Μετά τις 15 Μαΐου λοιπόν αναμένονται εξελίξεις με τον Γάλλο άσο, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που έβγαλαν προσωπικότητα σε μεγάλη διάρκεια μέσα στη σεζόν και κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν κατέθεσε την ψυχή του. Ήταν από τους παίκτες που είχε ηγετική παρουσία και στα αποδυτήρια. 



Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει στόπερ και ίσως όχι μόνο έναν. Το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου δύσκολα θα ανανεωθεί ενώ αποφάσεις θα ληθφούν και για τους υπόλοιπους. Ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρει ο νέος προπονητής, ο οποίος άλλωστε είναι εκείνος που θα αξιολογήσει το ρόστερ.

Τέλος, υπάρχουν σκέψεις στον Ολυμπιακό για την αξιοποίηση του Μαντί Καμαρά και του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί στη Ρόμα και τη Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα και θα επιστρέψουν στον Ρέντη τον Ιούνιο. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν ότι οι δύο παίκτες μπορούν να προσφέρουν στην πειραική ομάδα, καθώς διαθέτουν ποιότητα και γνωρίζουν τη φιλοσοφία και τα αποδυτήρια. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.