Ads Top

Καπνογόνα και διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!


Ζητούν εκκένωση οι διαιτητές - Δείτε τι έγινε στο Κλειστό..

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του τέταρτου σετ άναψαν καπνογόνα και το παιχνίδι έχει διακοπή, καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.




Χαμός στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, με το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που διεξάγεται στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», να διακόπτεται λίγο πριν την έναρξη του τέταρτου σετ, λόγω καπνογόνων. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν καπνογόνα μέσα στο κλειστό, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να καταστεί αδύνατη η συνέχιση του παιχνιδιού.

Οι διαιτητές, μάλιστα, βλέποντας την ατμόσφαιρα και τον καπνό να έχει τυλίξει το γήπεδο, ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, δίνοντας διορία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού 45 λεπτά. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δεν βγουν από το γήπεδο όλοι οι οπαδοί που βρίσκονται αυτή την ώρα μέσα στο κλειστό, το παιχνίδι θα διακοπεί οριστικά.



Μια αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιείται σε συνθήκες που σε καμία περίπτωση δεν περιποιούν τιμή για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς όπως έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, είναι αδύνατο να διεξαχθούν αγώνες τέτοιου επιπέδου στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ακατάλληλο, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζονται να ορίζονται αγώνες και μάλιστα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, όπως το αποψινό.

Πως είναι δυνατόν να ζητούν από αθλήτριες να αγωνιστούν σε τέτοιες συνθήκες και να ορίζονται αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πληροί τους κανόνες για την τέλεση αναμετρήσεων τέτοιου επιπέδου; Ερωτήσεις οι οποίες θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντηθούν από τους αρμόδιους…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.