Ads Top

Καραπαπάς: «Βλέπουν και οι τυφλοί, δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα τέτοια εκτέλεση από διαιτητή!»


Βράζει ο Κώστας Καραπαπάς και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού.. Δείτε τι έγραψε, δείτε τι ανέβασε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού...

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς χαρακτήρισε «αδιανόητη σφαγή» τη διαιτησία του Ιταλού Μάσα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγω για «πρωτοφανή εκτέλεση από διαιτητή στην Ελλάδα».




Με αναρτήσεις του instagram ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, εξέφρασε εκ νέου τα παράπονα των «ερυθρόλευκων» για τη διαιτησία του Ιταλού Μάσα και τις «εγκληματικές» αποφάσεις του στο ντέρμπι των Πειραιωτών με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρεται για «αδιανόητη σφαγή» και «πρωτοφανή εκτέλεση από διαιτητή στην Ελλάδα».



«Όσες φορές και να δω αυτό το βίντεο, μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Είναι αδιανόητη σφαγή. Όσο κολλημένος και να είναι κάποιος, όσο κακοπροαίρετος, μάτια έχει και βλέπει. Και δεν θα πω για τους γνωστούς αλήτες και ρουφιάνους. Αλλά για κάτι αντικειμενικούς του…, που κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτά που βλέπουν και οι τυφλοί. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα τέτοια εκτέλεση από διαιτητή. ΠΟΤΕ!», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Ιταλού και αυτά που είδε όλη η Ελλάδα και προκάλεσαν την οργή των «ερυθρόλευκων».



Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.