Ads Top

«Κλέβει» επιθετικό από τον Ολυμπιακό ο Μουρίνιο!


Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του, τα γκολ και γιατί δεν πρέπει να βιαστεί να πει το «ναι» στον Μουρίνιο - Δείτε για ποιον πρόκειται

Πώς εκτόξευσε την τιμή και την καριέρα του μέσα σε έναν μόνο μόλις χρόνο; Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του, τα γκολ και γιατί δεν πρέπει να βιαστεί να υπογράψει στη Ρόμα. Θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και για ποια ομάδα;




Στη λίστα της Ρόμα φαίνεται ότι βρίσκεται ο Τάσος Δουβίκας λόγω της "εκρηκτικής" παρουσίας του με την φανέλα της Ουτρέχτης, ειδικά μέσα στο 2023, καθώς είναι σε άριστη φόρμα.

Σε 28 εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει 15 γκολ, ενώ έχει και 4 ασίστ, με τις εμφανίσεις τού 23χρονου επιθετικού να μην περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Ρόμα, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του από τους Άμπραχαμ και Μπελότ.

Ενδιαφέρον για τον Δουβίκα υπάρχει και από το Βέλγιο και τη Γερμανία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι (μια ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα) υπάρχει σύνδεση και με τον Ολυμπιακό.



Τo sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Πετρή, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον 23χρονο άσο. Γιατί το όνομά του είχε απασχολήσει για δύο διαδοχικά καλοκαίρια και τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ - Έχει διπλασιαστεί από τον Νοέμβρη του 2022, λόγω των εμφανίσεών του.


"Για αυτό παίζει βασικός ο Δουβίκας - Καμία σχέση με τον Βόλο - Κορυφή με ολλανδικό στιλ"



"Πολύ φορμαρισμένος φέτος, τραυματίστηκε ο βασικός επιθετικός τους και πήρε την ευκαιρία με τη θέση του βασικού", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε στον Βόλο".

Σε ποια θέση παίζει;



"Στην κορυφή σε 4-3-3, κλασσικό ολλανδικό στιλ".


"Θα τον καταπιούν στην Ιταλία - Όχι σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - 8 εκατ. ευρώ"



Το όνομά του υπάρχει στα ρεπορτάζ τού ιταλικού Τύπου - Θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει μετακίνηση το καλοκαίρι;

"Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Αλλά θεωρώ ότι αν φύγει, δεν θα πρέπει να είναι για το ιταλικό πρωτάθλημα, θα τον καταπιούν εκεί".

Η περίπτωσή του είχε συνδεθεί και με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ;

"Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα, το θεωρώ πολύ δύσκολο. Άλλωστε η Ουτρέχτη θα τον δώσει με 8 εκατ. ευρώ αν τον παραχωρήσει (και παραπάνω...), ποια ομάδα από την Ελλάδα θα προσφέρει τέτοιο ποσό;".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.