Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Έτσι επανέρχεται η μνήμη του Αντώνη


Το μεγάλο σoκ που θα «ξυπνήσει» την μνήμη του Αντώνη - Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός»

Με έναν πολύ περίεργο τρόπο θα ανακτήσει ο Αντώνης τη μνήμη του, στη σειρά Σασμός. Παρά τις πολλές προσπάθειες της Σοφίας και της Μαρίνας, ο αστυνόμος θα καταφέρει να θυμηθεί με άλλον τρόπο, μόνος του.




Η υπόθεση του Ευθύμη τον έχει απασχολήσει αρκετά. Σίγουρος πως οι εφιάλτες που βλέπει πηγάζουν από εκείνον, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να φτάσει στα ίχνη του πραγματικού ενόχου.

Για να το καταφέρει αυτό, ζητά από τον Ευθύμη Φαρμάκη να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Ο Αντώνης του τηλεφωνεί και τον προσκαλεί στο σπίτι του, για να κουβεντιάσουν. Ο Ευθύμης, φυσικά, δέχεται την πρόκληση.



Μια μέρα, εμφανίζεται έξω από την εξώπορτα της Μαρίνας. Όλη η οικογένεια μένει άναυδη. Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά από τον Αντώνη, αποφασισμένη να τον προστατεύσει, όμως εκείνος της ζητά να φύγει. Θέλει να μιλήσουν οι δυο τους.

Όσο ο Ευθύμης του περιγράφει τα γεγονότα του παρελθόντος, ο Αντώνης ανακτά τη μνήμη του, στη σειρά Σασμός. Μετά από αυτή την έντονη συζήτηση, τα θυμάται όλα ξαφνικά και αισθάνεται σα να βρήκε ξανά το φως του.



Ο Ευθύμης κατάφερε να τον κάνει να θυμηθεί, αλλά αυτό δε τον συμφέρει. Ο Αντώνης βάζει στόχο να τον συλλάβει και να φτάσει στην άκρη του νήματος, για να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία..

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.