Ads Top

Σασμός - Ο Μαθιός ομολογεί: «Βασιλική, εγώ σκότωσα τον άνδρα σου»


Ο Μαθιός λέει την αλήθεια στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή και όλα ανατρέπονται στη σειρά Σασμός..

Ο Μαθιός ομολογεί όλη την αλήθεια, πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή και όλα ανατρέπονται, στη σειρά Σασμός. Ο Ευθύμης τον κρατά στο χέρι και τον απειλεί πως θα τα τινάξει όλα στον αέρα, εάν δε πει την αλήθεια στη Βασιλική.




Οι μέρες περνούν και ο Μαθιός στριμώχνεται άσχημα. Δε μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του, δε μπορεί να ανασάνει.. Ο Ευθύμης έχει στα χέρια του ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία αν τα δείξει, όλα τελείωσαν.

Μη μπορώντας άλλο να αντέξει αυτή την πίεση, ο Μαθιός συνειδητοποιεί πως μία είναι η λύση: Να αποκαλύψει στην Βασιλική την αλήθεια, πριν το μάθει από άλλον. Έτσι, θα μπορέσει να της εξηγήσει και τους λόγους, για τους οποίους διέπραξε αυτόν τον φόνο.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η στιγμή που ο Μαθιός ομολογεί τη δολοφονία του Στεφανή, πλησιάζει, στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική θα ακούσει με τα αυτιά της την φρικτή αυτή αλήθεια και θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό.



Απέναντί της θα δει έναν άνθρωπο που μισεί, που σιχαίνεται όσο κανέναν άλλον στον κόσμο. Δε μπορεί να χωνέψει αυτό που της έκανε, δε μπορεί να το συνειδητοποιήσει, δε μπορεί να ζήσει άλλο με τον Μαθιό. Όλα διαλύονται..

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.