Ads Top

«Βόμβα» με Σλούκα!


Εκεί κλείνει ο Σλούκας αν δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό...

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κώστας Σλούκας έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αν δεν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.




O Ολυμπιακός έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague και θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» την πρώτη θέση.

Την ώρα λοιπόν που οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το ματς με τους Βάσκους τα σενάρια από το εξωτερικό για το μέλλον του Κώστα Σλούκα δίνουν και παίρνουν.

Ο Έλληνας γκαρντ που είναι κομβικός στο παιχνίδι των Πειραιωτών έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση για να ανανεώσει. Παρόλα αυτά δεν έχει υπογράψει, ούτε υπάρχει ακόμη κάποια οριστική συμφωνία και οι φήμες… οργιάζουν για το μέλλον του.



Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένο, όπως και ότι τον παρακολουθούν οι κορυφαίες της Euroleague. Μάλιστα, στην Τουρκία εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα, που λέει ότι αν ο 33χρονος γκαρντ δεν πει το «ναι» στον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο τότε θα μεταγραφεί στη βασίλισσα το καλοκαίρι.

«Κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Σλούκας, αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό», αναφέρει το «Efsane Blok Medya», επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τη «βασίλισσα» να κινείται για τον πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε.



Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας αναμένεται να συναντηθούν με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, που αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές για την τεχνική ηγεσία, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τη Βίρτους Μπολόνια.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.