Ads Top

Ετοιμάζει έκπληξη ο Λουτσέσκου με Παναθηναϊκό!


Δείτε σε ποιον σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού ο Λουτσέσκου - Οι τελευταίες πληροφορίες λίγες ώρες πριν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός..

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στις 20:30 στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των Play off της Super League 1 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για την πέμπτη συνάντηση των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν.




Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ καλείται να προσεγγίσει το σημερινό ντέρμπι με δεδομένες τις απουσίες των Κάλεντ Νάρεϊ και Ζοάν Σάστρε που αν μη τι άλλο επηρεάζουν τα πλάνα της 11αδας, καθώς πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Θα κάνει την έκπληξη ο Λουτσέσκου; – Τα διλήμματα και οι αποφάσεις



Κι αν για τους αντικαταστάτες των δύο προαναφερόμενων παικτών τα κουκιά είναι μετρημένα (Τάισον και Λύρατζης  έχουν τον πρώτο λόγο), ένα άλλο δίλλημα ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η σκέψη αφορά την κορυφή της επίθεσης με τον Μπράντον Τόμας να είναι αρκετά φορμαρισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα και να θέτει υποψηφιότητα για την βασική 11αδα, τη στιγμή που ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει πάντα τον πρώτο λόγο.



Το ερώτημα αναφορικά με τη γραμμή κρούσης του δικεφάλου, είναι το αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ επιλέξει να ρίξει στη μάχη τον Ισπανό, όπως ακριβώς έκανε και στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-0, με τον Τόμας να ανοίγει το σκορ και να ξεκλειδώνει την υπόθεση πρόκρισης για τους Θεσσαλονικείς.

Τα τρεξίματα και η πίεση που ασκεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στην αντίπαλη άμυνα, ίσως του δώσουν φανέλα βασικού, καθώς τα στοιχεία αυτά κρίνονται απαραίτητα για ένα ντέρμπι.

Ένα ακόμη δίλλημα όμως για τον Λουτσέσκου είναι ο παρτενέρ του Ντόουγκλας Αουγκούστο στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Τιάγκο Ντάντας και τον Στέφαν Σβαμπ να μάχονται για μια θέση, με τον Πορτογάλο να είναι τη δεδομένη στιγμή το φαβορί.



Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το restart ενάντια στον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στις νίκες (όσον αφορά τα ντέρμπι) και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν που κρίνει σημαντικούς στόχους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.