Ads Top

Όλοι το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Ο Ατζούν «τελείωσε» με 10 λέξεις την Ασημίνα (vid)


Δείτε τι είπε ο Ατζούν, λίγοι το κατάλαβαν πως «φωτογράφιζε» την Ασημίνα.. 

Στο χθεσινό 11/4 και τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star γι' αυτή την εβδομάδα, λόγω Πάσχα! 




Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, βρέθηκε εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει την θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος για λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ανακοίνωσε στους παίκτες, σε ένα ξαφνικό συμβούλιο, πως η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβάλλεται από το παιχνίδι, αφού παραβίασε έναν από τους σημαντικότερους κανόνες του παιχνιδιού, αυτόν του φαγητού!

Στον λόγο που έβγαλε κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης είπε χαρακτηριστικά:

«Στα δικά μου μάτια η κλοπή εδώ είναι σα να κλέβεις στο ποδόσφαιρο. Και στο ποδόσφαιρο μπορεί να κλέβεις και ο διαιτητής να σε δει και να σε αποβάλλει με δυο κίτρινες. Μπορείς να επιστρέψεις μετά από δυο ή τρία αγωνίσματα. Οπότε, για μένα όσον αφορά τους παίκτες που παραβίασαν τους κανόνες και αποβλήθηκαν, δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει καταστραφεί. Έτσι είναι η ζωή. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη. Και η Αφροδίτη και η Κατερίνα Δαλάκα είναι μέλη της οικογένειας του Survivor. Θα ήθελα αν τις δω και στο μέλλον μαζί μας γιατί είναι καλές αθλήτριες. Τέτοια λάθη δεν σημαίνουν ότι δεν θα ξαναδουλέψουμε μαζί τους γιατί το Survivor είναι ένα show μαρκάς διαρκείας που συνεχίζεται στην Τουρκία πάνω από 15 χρόνια και το ίδιο ελπίζω να γίνει κι εδώ κι όπως σας είπα όλοι είστε μέρος αυτής της οικογένειας και κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Στο μέλλον μπορεί να κάνουμε άλλο ένα All Star και ίσως καλέσουμε κάποιους από εσάς. Αυτοί οι παίκτες μπορεί να πάρουν μέρος και στην επόμενη σεζόν. Στεναχωριέμαι για την Αφροδίτη και ξέρω ότι κι αυτή στεναχωριέται αλλά έτσι είναι οι κανόνες. Δυστυχώς το Survivor για εκείνη τελειώνει εδώ.»




Ο Ατζούν άφησε οριστικά εκτός την Ασημίνα Χατζηανδρέου



Στον παραπάνω λόγο, λοιπόν, όπως θα διαβάσατε κι εσείς ο Ατζούν αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Δαλάκα η οποία αποβλήθηκε μαζί με την Ασημίνα αλλά όχι σε αυτήν κάνοντας έτσι κατανοητό ότι μετά τα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν μεταξύ τους - αφού η 24χρονη έστειλε και δεύτερο εξώδικο στην παραγωγή - δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον!


«Με έχει αναλάβει ψυχολόγος! Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη»



Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και την Πένυ Καβέτσου. μίλησε το πρωί του Σαββάτου 8/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία φυσικά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο Survivor All star.

«Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλια. Με έχει αναλάβει η ψυχολόγος. Έμεινα δέκα ημέρες σε ένα νοσοκομείο υπό κράτηση κι εμένα αυτό δεν μου έκανε καλό. Θα βγω και θα τα πω όλα. Όσοι έχουν βγει κι έχουν μιλήσει, έχουν πληρωθεί. Κάποιοι που έφυγαν για τον ίδιο λόγο με εμένα έχουν πληρωθεί κι εγώ δεν έχω πληρωθεί.



Έστειλα εξώδικο για να ρωτήσω αν μπορώ να πάω σε εκπομπή guest. Αυτή η κίνησή μου δείχνει σεβασμό. Αυτοί δεν έχουν σεβασμό. Μου απάντησαν κάθετα όχι. Το δεύτερο εξώδικο που έχω στείλει για τα λεφτά μου, δεν μου έχουν απαντήσει. Από εκεί φαίνεται ο άνθρωπος κι από εκεί φαίνονται όλοι. Αισθάνομαι δικαίωση, αλλά δεν είναι το θέμα μου ο Ατζούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.