Ads Top

Ανατροπή στον Ολυμπιακό: Αυτός είναι Νο1 φαβορί για προπονητής!


Ανατροπή με τον προπονητή - Ποιος είναι πλέον φαβορί για να αναλάβει τον Ολυμπιακό
Έντονη η κινητικότητα για προπονητή στον Ολυμπιακό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κοιτάζει αρκετούς υποψήφιους. Προηγείται στην κούρσα ο Μαρτίνες.




Παρά τη βιασύνη που φαίνεται να υπάρχει στον Ολυμπιακό για το θέμα του προπονητή, οι εξελίξεις ίσως δεν είναι τόσο άμεσες. Όλα δείχνουν πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στα μέσα Μαΐου.

Πυρετώδεις είναι οι επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη με υποψήφιους προπονητές, προκειμένου να βρεθεί ο εκλεκτός για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το «Φως», οι Πειραιώτες τις τελευταίες ημέρες έχουν πατήσει γκάζι προκειμένου να τελειώσουν άμεσα το θέμα του προπονητή και όχι μόνο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.



Όπως έχουμε αναφέρει ο Αργεντινός Ντιέγκο Μαρτίνες βρίσκεται σε περίοπτη θέση και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος προπονητής αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει έδαφος. Ο ίδιος έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μόνο αδιάφορος δεν είναι.




Στη λίστα παραμένει και ο Σρέντερ, ο οποίος μπορεί να μη δέχτηκε να καθίσει άμεσα στον πάγκο των Πειραιωτών, ωστόσο άφησε καλές εντυπώσεις στις συζητήσεις με τους διοικούντες. 

Η περίπτωση του Ρεμπρόφ παραμένει πάντα στο τραπέζι, ενώ προτάθηκε και η περίπτωση του Μορένο. Ο 48χρονος Ισπανός τεχνικός μένει ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ και έχει ένα καλό βιογραφικό (Ταραγόνα, Μαγιόρκα, Εσπανιόλ), ενώ το αγωνιστικό στυλ των ομάδων του ταιριάζει στον τρόπο που παίζουν τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.