Ads Top

Υπόθεση Πισπιρίγκου - Νίκος Συρίγος: Ο Συρίγος «τελειώνει» σε 1 λεπτό τον Αλέξη Κούγια! (vid)


Εκτός εαυτού ο Νίκος Συρίγος μετά την δήλωση Κούγια για τα τετραπληγικά παιδιά, ταυτίστηκε όλη η Ελλάδα μαζί του.. 

Το πρωί της Κυριακής 30/4 στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ωστόσο αναφερόμενος στην 9χρονη κόρη της κατηγορούμενης προχώρησε σε ένα σχόλιο το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις γενικότερα, όμως έκανε και τον Νίκο Συρίγο να ξεσπάσει στο πλατό, "καταδικάζοντας" τον ποινικολόγο για τον τρόπο που εκφράστηκε.




«Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο είναι τετραπληγικό, δεν έχει χεράκια και πόδια να ζήσει και το οποίο σε όλη του τη ζωή θα χρειάζεται κάποιον», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του δικηγόρου. 

Αμέσως, λοιπόν, μετά την προβολή του βίντεο, ο δημοσιογράφος πήρε τον λόγο, με την παρουσιάστρια να συμφωνεί απόλυτα μαζί του.


Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου κατά του Αλέξη Κούγια



«Αυτή η δήλωση, είναι το λιγότερο άστοχη. Θα έλεγε ότι είναι ντροπιαστική, γιατί υπάρχουν γονείς εκεί έξω που έχουν τετραπληγικά παιδιά, που δεν έχουν χέρια, που δεν έχουν πόδια, και παλεύουν καθημερινά να τα μεγαλώσουν. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί.



Και αν δεν ανακαλέσει από μόνος του ο Αλέξης Κούγιας, πρέπει να κάνουν κάτι οι ίδιοι οι γονείς για να του δώσουν να καταλάβει ότι, τα παιδιά και χωρίς πόδια και χωρίς χέρια τα αγαπάμε, είμαστε δίπλα τους. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί. Τι να το κάνεις ένα παιδί όταν είναι τετραπλήγικό; Να το αγαπάς και να παλεύεις για να ζήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος και η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Με ποια λογική θεωρούμε ότι είναι ανήθικη η μάχη για τη ζωή;».




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.